Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016 21:00

Νέο τραγούδι Cyanna Mercury. Δείτε το video.

Written by 

Δελτίο τύπου

Άλλο ένα τραγούδι από το επερχόμενο full length album Archetypes (του οποίου η κυκλοφορία αναμένεται για τον προσεχή Νοέμβριο) έδωσαν στη δημοσιότητα οι Cyanna Mercury. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι There Will Be Α Time” και είναι η τέταρτη σε σειρά σύνθεση του “Archetypes” που δημοσιοποιείται μετά τα "Horse Dark As Night", "If We Were Blind" και "Snake".

Ακούστε και δείτε το video που το συνοδεύει παρακάτω:

Το “There Will Be A Time” όντας το λιγότερο ηλεκτρισμένο ηχητικά, και ταυτόχρονα το πλέον φορτισμένο συναισθηματικά τραγούδι του δίσκου, κλείνει το “Archetypes” album. Το video που επενδύθηκε με αυτό, αποτελεί φόρο τιμής στο "Birdy", μια ταινία του Alan Parker του 1984, γεμάτη με συμβολικές εικόνες για την ανθρώπινη ύπαρξη και ψυχή.

Οι Cyanna Mercury θα παρουσιάζουν ζωντανά το “Archetypes” στην ολότητά του, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205 Live Music Space (Λιοσίων 205, Αθήνα). Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το event page της συναυλίας: www.facebook.com/events/1132679693484752

Ακολουθήστε το σχήμα στην επίσημη σελίδα του και τις σελίδες κοινωνικής  δικτύωσης για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσεχείς δραστηριότητές του:

www.cyannamercury.com

www.facebook.com/CyannaMercury

www.instagram.com/cyannamercury

Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Media

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα