Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2016 16:13

Cyanna Mercury: Όλες οι πληροφορίες για το επερχόμενο ντεμπούτο ‘Archetypes’

Written by 

Δελτίο τύπου

Οι Αθηναίοι Cyanna Mercury έδωσαν στη δημοσιότητα το εξώφυλλο και όλες τις πληροφορίες για το επερχόμενο full length album τους, υπό τον τίτλο Archetypes” του οποίου η κυκλοφορία αναμένεται σε βινύλιο και ψηφιακά στις 21 Νοεμβρίου 2016 σε ανεξάρτητη παραγωγή των ιδίων.

Για την παραγωγή του album το συγκρότημα συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Λιλή, η ηχογράφηση και η μίξη έγινε από τον Alex Bolpasis (The Noise Figures, Whereswilder κ.α.), το mastering  από τον James Plotkin (Electric WIzard, Moon Duo, Merzbow, John Carpenter, St. Vitus κ.α.), ενώ το εξώφυλλο είναι μια δημιουργία του ζωγράφου Kyle Fite. Οι ηχογραφήσεις του album έλαβαν χώρα στα Artracks Studios της Αθήνας.

Δείτε το teaser video της κυκλοφορίας παρακάτω:

Οι προπαραγγελίες για το Archetypes” έχουν ήδη ξεκινήσει μέσω της σελίδας bandcamp του συγκροτήματος: www.cyannamercury.bandcamp.com.

Οι Cyanna Mercury θα παρουσιάζουν ζωντανά το “Archetypes” στην ολότητά του, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205 Live Music Space (Λιοσίων 205, Αθήνα) μαζί με τον Κύριο Κ. και τους Circassian. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το event page της συναυλίας: www.facebook.com/events/1132679693484752

Ακολουθήστε το σχήμα στην επίσημη σελίδα του και τις σελίδες κοινωνικής  δικτύωσης για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσεχείς δραστηριότητές του:

www.cyannamercury.com

www.facebook.com/CyannaMercury

www.instagram.com/cyannamercury

Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Media

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα