Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 15:55

Νέο Single: Jack White - Connected By Love

Written by 

 Δελτίο τύπου

O Jack White κυκλοφόρησε το "Connected by Love", το πρώτο single από το αναμενόμενο τρίτο του σόλο άλμπουμ, BOARDING HOUSE REACH (Third Man / XL Recordings).

Το τραγούδι χαρακτηρίζoυν τα φωνητικά του White, το synthesizer και η ακουστική κιθάρα, υποστηριζόμενη από μια ομάδα μουσικών που περιλαμβάνει τον drummer Louis Cato (Beyoncé, Q-Tip, John Legend), την μπασίστρια Charlotte Kemp Muhl (The Ghost of a Saber Tooth Tiger), τον DJ Harrison στα synths, τον Neal Evans (Soulive, Talib Kweli, John Scofield) στα keys, τον vocalist Bobby Allende (David Byrne) και τις Ann & Regina McCrary από το αγαπημένο gospel τρίο του Νάσβιλ, “The McCrary Sisters”.

Με το "Connected By Love" ο White προλογίζει το άλμπουμ Boarding House Reach, μια δουλειά σε δική του παραγωγή με ηχογραφήσεις στο Νάσβιλ, στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες.

Αν και ο 42χρονος Αμερικανός παραμένει πάντα πολυπράγμων και όλο και με κάτι καταπιάνεται, το Boarding House Reach θα είναι το 3ο του σόλο (στούντιο) άλμπουμ, ερχόμενο 4 χρόνια μετά το Lazaretto του 2014, που κατάκτησε το Νο1 στις Η.Π.Α. και το Νο4 της Βρετανίας.

Σχετικά με το νέο του single, ο Jack White δήλωσε στο Rolling Stones:

«Κοίταζα έξω από το παράθυρο κι άρχισα να μουρμουρίζω δυνατά κάποιες νότες», «μετά από αυτό πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω περισσότερο, πρέπει απλά να το αφήσεις να συμβεί»

Δείτε το βίντεο:

Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα