Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 14:41

“Soberian Kinship”: Το δεύτερο full length album από τους Fuel Eater

Written by 

Soberian Kinship” θα ονομάζεται το δεύτερο full length album των Fuel Eater. Μετά από δύο χρόνια οπαδικής αναμονής, το συγκρότημα δημοσίευσε επιτέλους τις πρώτες λεπτομέρειες του δεύτερου full length album τους, μέσα στις οποίες αποκαλύπτεται και η tracklist. To “Soberian Kinship”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές Φεβρουαρίου, θα αριθμεί οκτώ κομμάτια, εκ των οποίων ορισμένα έχουν ήδη ακουστεί και αγαπηθεί από το κοινό σε πρόσφατες συναυλίες του συγκροτήματος.
Το εξώφυλλο φιλοτέχνησε ο Marios Sen (σ.σ. ο μπασίστας της μπάντας), ενώ το layout επιμελήθηκε ο Σπύρος – Γεράσιμος Βιτωράτος.


 Η tracklist έχει ως εξής:
Who am I?
Dead End
Dome Below
Pretty People
Cosmic Rifle
Apathetic Whistle
Our Soberian Kinship
Standpunkt

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του συγκροτήματος, εντός των ημερών θα κυκλοφορήσει και το πρώτο single του album, μαζί με περαιτέρω πληροφορίες για δύο δυνατές release εμφανίσεις σε Πάτρα και Αθήνα.
Οι Fuel Eater δημιουργήθηκαν στην Πάτρα το 2012. Με ένα full length album και ένα demo στις αποσκευές τους, έχουν μετρήσει πολλά χιλιόμετρα σε περιοδείες και συναυλίες παρέα με πολλά ονόματα της σκηνής, εγχώρια και μή.

Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα