Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 14:53

Solarmonkeys: Ακούστε το νέο τραγούδι “Sweet Depression”

Written by 

Δελτίο τύπου

Άλλο ένα νέο τραγούδι για τους Αθηναίους rockers Solarmonkeys είδε το φως της δημοσιότητας. Ακούστε το εξαιρετικό και πλήρως διαφοροποιημένο από το μουσικό παρελθόν της μπάντας, Sweet Depression” εδώ:

 

Το ίδιο το συγκρότημα λέει για το τραγούδι: “Το τραγούδι αυτό μιλάει για ένα από τα πιο βάναυσα προβλήματα ψυχικής υγείας που κάποιος συναντάει στις σύγχρονες κοινωνίες. Έχοντας υπάρξει δέσμιοι του "τέρατος" της κατάθλιψης και εμείς οι ίδιοι, έχουμε μία και μόνο ευχή: Μακάρι η μουσική και η κάθε μορφής καλλιτεχνική έκφραση να μπορεί να είναι η θεραπεία μας, τώρα και για πάντα!”

Το Sweet Depression” ηχογραφήθηκε στο City Studio της Αθήνας, σε παραγωγή και μίξη του Γιάννη Λαμπρόπουλου, ενώ το mastering πραγματοποιήθηκε στα Fascination Street Recording Studios της Σουηδίας από τον Tony Lindgren. Το animation που το συνοδεύει, είναι μια δημιουργία του Bewild Brother.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς των Solarmonkeys, όμως οι ίδιοι αναφέρουν πως αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

 

Οι Solarmonkeys θα εμφανιστούν ζωντανά την ημέρα των Χριστουγέννων (25 Δεκεμβρίου) στο Temple, στα πλαίσια του Templefest, μαζί με τους The Big Nose Attack, 10 Code και Go.

Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/505068203687216

 

Μείνετε συντονισμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συγκροτήματος, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις προσεχείς εξελίξεις:

• Facebook: https://www.facebook.com/solarmonkeys

• Instagram: https://www.instagram.com/solarmonkeys

Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα