Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 18:52

Δείτε το νέο μουσικό video των Honeybadger

Written by 

 Δελτίο τύπου 

Σχεδόν τρία χρόνια πέρασαν από το εξαιρετικό The Rain” EP του Αθηναϊκού alternative heavy rock κουαρτέτο των Honeybadger, που πραγματοποίησαν σήμερα την μεγάλη επιστροφή τους με την κυκλοφορία του νέου single “That Feel, συνοδεία ενός εξαιρετικού animation lyric video.

Μπορείτε να το δείτε και να το ακούσετε εδώ:

Το τραγούδι θα περιέχεται στο επερχόμενο full length album της μπάντας, με τίτλο Pleasure Delayerπου αναμένεται μέσα στο 2020. Της παραγωγής επιμελήθηκε ο Alex Bolpasis, που έχει διαγράψει μια σπουδαία πορεία στο εγχώριο ροκ στερέωμα με εξαιρετικές παραγωγές του είδους. Το mastering πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ από τον Nick Townsend (Alice in Chains, Paramore, Santana, Garbage κ.α.) και το ηχητικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Το artwork του νέου album ανήκει στον A.D. Visions ενώ το animation που συνοδεύει το That Feel είναι του Κανάρη Κωστόπουλου.

Η ίδια η μπάντα λέει για το τραγούδι: “Το That Feel είναι ένα κομμάτι που μιλάει για την ελευθερία στις σχέσεις των ανθρώπων, χωρίς υπερβολικές προσδοκίες μεταξύ τους. Όταν τα πράγματα στραβώνουν δεν χρειάζεται να “τρελαίνεσαι”. Μπορείς απλά να ζήσεις έντονα τη στιγμή και να κρατήσεις όλη την ουσία της.”

Μείνετε συντονισμένοι στις ψηφιακές σελίδες του συγκροτήματος για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις προσεχείς δραστηριότητές τους:

• Facebook: https://www.facebook.com/HoneybadgerTheBand

• Bandcamp: https://honeybadgertheband.bandcamp.com

• Instagram: https://www.instagram.com/honeybadger_band_official

Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα