Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 05:56

Δείτε το νέο video των Furor για το “Heartless”

Written by 

Δελτίο τύπου

Οι Αθηναίοι hardcore metallers Furor έδωσαν μόλις στην δημοσιότητα το πρώτο video από την επερχόμενη κυκλοφορία τους με τίτλο “Love”. Το τραγούδι είναι το “Heartless” και είναι ένα από τα rock'n'roll τραγούδια του Αθηναϊκού συγκροτήματος, από την αρχή της πορείας τους μέχρι και σήμερα. 

Ακούστε το εδώ:

Η ίδια η μπάντα δήλωσε για το "Heartless": “Μιλάει για την μοναξιά, την καταπολέμησή της και την ανάγκη του ανθρώπου να βρει κοινό έδαφος με κάποιον άλλον. Ακόμη κι όταν ξέρεις πως δεν υπάρχει κανένα κοινό σημείο, καμία κοινή συχνότητα επικοινωνίας, είναι πολύ πιθανό να επιλέξεις να είσαι με άλλους ανθρώπους απλά και μόνο για να καταπολεμήσεις την μοναξιά, πράγμα που είναι αναμφίβολα λάθος επιλογή, μιας που στο τέλος θα σε κάνει να νιώσεις άδειος, και ακόμη πιο μόνος από το να επέλεγες τελικά να αποστασιοποιηθείς.”

Stream-άρετε το "Heartless" σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες εδώ: http://smarturl.it/furorheartless

Το “Love” είναι το τέταρτο full length album των Furor και στην μίξη και το mastering φέρει την υπογραφή του διεθνούς αναγνώρισης και κορυφαίου sound engineer Dean Hadjichristou (Parkway Drive, Obey the Brave, Protest the Hero κ.α.). Όπως φαίνεται από τα μέχρι στιγμής singles που έχουν δημοσιευθεί, το “Love” φέρει το heaviness του προκατόχου του, Architect the Invisible”, χωρίς εκπτώσεις, αλλά σε συνδυασμό με ένα νέο έντονο hard rock influenced μελωδικό στοιχείο που δίνει έναν ιδιαίτερο λυρισμό στο τελικό αποτέλεσμα.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι η 10 Ιουλίου 2020 σε limited CD και numbered LP, ενώ θα διανεμηθεί από την Ikaros Records. Του artwork επιμελήθηκε ο κιθαρίστας του σχήματος George Thomas.

Το album θα κυκλοφορήσει σε 2 διαφορετικές εκδόσεις βινυλίου με διαφορετικό χρώμα εξωφύλλου και 4 διαφορετικές εκδόσεις digipack CD, πάλι σε διαφορετικά χρώματα, ενώ θα υπάρξει και μία πολύ περιορισμένη έκδοση σε ξύλινο κουτί, T-shirt, κονκάρδα, αυτοκόλλητα και όλη την υπόλοιπη δισκογραφία των Furor σε CDs.

Ακολουθήστε το συγκρότημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις εξελίξεις: 

• Facebook: https://www.facebook.com/furor.official

• Instagram: https://www.instagram.com/officialfuror

• Bandcamp: https://thefuror.bandcamp.com

• YouTube: https://bit.ly/2AQ7YrT

Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα