Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 12:56

Κυκλοφόρησε το 9ο τεύχος του Lung fanzine

Written by 

Δελτίο τύπου

Κυκλοφόρησε το 9ο τεύχος του Lung fanzine

Γυρίζοντας σελίδα από μια ξεκούδουνη χρονιά σε μια επόμενη που υπόσχεται μια κάποια ελευθερία και βιορυθμούς από την στ’ αλήθεια ανθρώπινη ρουτίνα, το 9o τεύχος του Lung fanzine ξεμυτίζει κουβαλώντας 94 σελίδες και μια cd-συλλογή με εντός και εκτός συνόρων δημιουργούς και σχήματα.

Εντός των σελίδων του τεύχους (Δεκεμβρίου 2020) αναδεικνύεται μια ποικιλομορφία από θέματα και ήχους, με κυρίαρχα τα πολυσέλιδα αφιερώματα στα 30 άλμπουμ από το 2020 που ξεχώρισε η συντακτική ομάδα του εντύπου μας, στα δύο «κανονικά» άλμπουμ και τα τραγούδια αυτών που άφησαν στο διηνεκές οι Joy Division προτού διασπαστούν, σε ολόκληρη τη δισκογραφική συγκομιδή των New Model Army και στο ρετροφουτουριστικό Synthwave ρεύμα από το 2010 μέχρι και το 2020.

Παράλληλα ξεδιπλώνονται απόψεις μέσα από εκτενή άρθρα για σύγχρονα και παλαιότερα ονόματα, όπως αυτά των Touché Amoré, Hen Ogledd, Metz, Autechre, Perfume Genius, Greg Foat, Andrew Wasylyk, 2 By Bukowski, Kairon;IRSE!, Thurston Moore, Tigran Hamasyan, Townes Van Zandt, Mildlife, Kelly Lee Owens, Underwater Chess, Bobb Trimble, Sevdaliza, Roisin Murphy, The Soft Pink Truth, Neptunian Maximalism, Strawberry Pills, Michael Rother, Convex Model, The Heads, Irreversible Entanglements, Moor Mother, Sigur Ros, Bob Dylan, Kevin Morby, Johnny Labelle, Voivod, Crippled Black Phoenix, Pixie Ninja κ.α.

H δε cd-συλλογή που το συνοδεύει, περιλαμβάνει συνθέσεις από καλλιτέχνες με αγγλικό, αμερικανικό, ολλανδικό, πορτογαλικό, ρωσικό και ελληνικό διαβατήριο, που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας άφησε, όπως οι Boy Harsher, Magik Markers, Trees Speak, Brigid Dawson and the Mothers Network, Motorama, Irreversible Entanglements, Constantine, Radar Men from the Moon, Μινέρβα, The Gotobeds, Ak’chamel,The Giver of Illness, Bad History Month, Beautify Junkyards, Vwettex και Yossarian.

Το παρόν τεύχος και τα εναπομείναντα προηγούμενα μπορείτε να τα προμηθετείτε είτε ταχυδρομικώς μέσα από μήνυμα  στο facebook προφίλ του Lung (www.facebook.com/lungfanzine)  ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε από τα σημεία διανομής που φαίνονται από αυτόν τον σύνδεσμο: www.lungfanzine.gr/places.

site: www.lungfanzine.gr

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα