Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 12:39

Κυκλοφόρησε το 10ο τεύχος του Lung

Written by 

 

Δελτίο τύπου

Το Lung έφτασε στο 10ο του τεύχος!

 

Πρόκειται για μια έκδοση 96 σελίδων, με εξώφυλλο στο οποίο παρίστανται οι δικαίως πολυσυζητημένοι Black Country, New Road και δύο οπισθόφυλλα (Godspeed You! Black Emperor και Coil) για να διαλέξει κανείς. Στη θεματολογία του εσωκλείει στιγμιότυπα από τη μουσική δράση του 2021, ενώ, παράλληλα, επισκέπτεται συγκινητικές ηχητικές εκφάνσεις από το παρελθόν.

Μέσα από εκτενείς αποτιμήσεις, το σύγχρονο δημιουργικό αποτύπωμα καλλιτεχνών όπως οι Black Country, New Road, Anna B Savage, Floating Points, Sleaford Mods, Needlepoint, Emma Ruth Rundle & Thou, Cult of Luna, Ciccada, Weather Station, The Body, Meer, Viagra Boys, Tanz Mein Herz, Cmyk, Grey Skies και ΜΑΣ, μπλέκεται με την ιδιότυπη διαχρονικότητα των Godspeed You! Black Emperor, The Notwist, Arab Strap, Biosphere, The Bug, Madlib, Mogwai και John Carpenter που επέστρεψαν δισκογραφικά.

Οι αναδρομές στο έργο των Coil, Faust και Archimedes Badkar μαζί με τα αφιερώματα στις δισκογραφικές El Paraiso, Fabrika και Midnight Express, καθώς και τις μόνιμες στήλες, συμπληρώνουν το παζλ της πολυσυλλεκτικής ύλης.

 

Όπως σε κάθε τεύχος του Lung, έτσι και το 10ο περιλαμβάνει cd-συλλογή που συντονίζεται με το ηχητικό πνεύμα των ημερών, και στη συγκεκριμένη περίπτωση φέρει συνθέσεις των Arab Strap, The Notwist, Black Country, New Road, Anna B Savage, Camera, Needlepoint, Michel Banabila, Azita, Adolf Plays the Jazz, Youth Valley, Grey Skies, Meer, Monochromatic Visions, Reverse Polarity και ΜΑΣ.

 

Το τεύχος μπορείτε να το προμηθευτείτε στα σημεία διανομής που φαίνονται μέσα από το: www.lungfanzine.gr/places.

Εναλλακτικά σας αποστέλλεται κατ' οίκον μετά από μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στη σελίδα του Lung στο facebook: http://www.facebook.com/lungfanzine

 

Πληροφορίες και άλλα:

www.lungfanzine.gr

www.facebook.com/lungfanzine

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα