Print this page
Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 06:13

Νέο single: D3lta - "Hypocrites"

Written by 

 Δελτίο τύπου

“All we are is alienated hypocrites
Hanging on to faith just a little bit
All we are is alienated hypocrites now
Just take control”

O ελληνοαγγλικής καταγωγής singer και songwriter D3lta παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Hypocrites». Ένα τραγούδι που ηχογραφήθηκε στην Αγγλία εν μέσω πανδημίας υπό συνθήκες καραντίνας. Με βασικό συνεργάτη τον παραγωγό Jim Abbiss (Arctic Monkeys, Kasabian, Adèle), τον Brad Webb στα τύμπανα / κρουστά, τον Chris Hill στο μπάσο και τον Άγγελο Σέρρα στις κιθάρες, το Hypocrites ηχογραφήθηκε ως live take στο Angelik Studio UK, κάτι που προσδίδει στο τελικό αποτέλεσμα δυναμισμό, αμεσότητα και το ακατέργαστο συναίσθημα της στιγμής.

“Η πανδημία μας έφερε κοντά με τον εαυτό μας.
Άφησε να αναδυθεί η πραγματική μας ταυτότητα και έκρυψε όλες τις άλλες που μας δίνουν. Ταυτότητες που «φτιάχνει» η οικογένεια, η κοινωνία, η δουλειά, ο στρατός.
 
Αυτή η επίπλαστη ελευθερία σε ένα πλαίσιο απομόνωσης μου θύμισε τη βία της αλλαγής στον στρατό. Το πρώτο που παραδίδεις είναι η ταυτότητα σου. Ακολουθεί η εικόνα σου. Πανομοιότυποι όλοι. Υπάκουοι. Ρόλοι. Υποτελείς σε μία εξουσία άνωθεν. Πιόνια ενός άλλου ρόλου, αυτού του λοχαγού. Στόχος η τάξη. Συντονισμένα, σκυμμένα κεφάλια, με ίδιες στολές. Συντονισμένες κινήσεις εξουσίας από άλλες στολές. Ρόλοι.
 
Και ξαφνικά ήταν όλα ξεκάθαρα. Δεν είναι ο στρατός. Είναι η ζωή. Μία διαρκής ταύτιση της προσωπικότητας με την εμφάνιση.
 
Έτσι γεννήθηκε το «Hypocrites», σε ένα πλαίσιο συνειδητότητας, με μία νότα αισιοδοξίας που με χαρακτηρίζει. “Just take control”.  Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου και αγάπα πρώτα τον εαυτό σου, χωρίς ρόλους, ελεύθερα. 
 
D3lta
 
INFO

NEW SINGLE

D3lta
Hypocrites


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Παραγωγός: Jim Abbiss
Τύμπανα, κρουστά: Brad Webb
Μπάσο: Chris Hill
Κιθάρες: Άγγελος Σέρρας, D3lta
Η ηχογράφηση έγινε από τον Edd Hartwell στο Angelik Studio UK
Μίξη: Ian Dowling
Mastering: Ted Jensen, Sterling Sound
 
Follow D3LTA

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
Spotify
Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Latest from Soundgaze team

Related items