Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 12:50

Ακούστε αποκλειστικά στο site του Εν Λευκώ το τελευταίο άλμπουμ των Röyksopp

Written by 

Δελτίο τύπου

Ακούστε αποκλειστικά στο enlefko.fm, πριν την κυκλοφορία του, το τελευταίο άλμπουμ των Röyksopp, "The Inevitable End".

Röyksopp  Official Facebook page - Post: «Γεια σας. Ακούστε αποκλειστικά το νέο μας άλμπουμ από το site του ΕΝ ΛΕΥΚΩ 87.7»

Στα τέλη Σεπτεμβρίου προκάλεσαν αναστάτωση στον μουσικό τύπο αλλά και τους fans τους, με την αναπάντεχη ανακοίνωση του νέου τους άλμπουμ "The Inevitable End" ως τελευταίου τους. Το σπουδαίο electro δίδυμο από τη Νορβηγία -Svein Berge και Torbjørn Brundtland- αποφάσισε, όχι να διαλυθεί ούτε να σταματήσει να γράφει μουσική, αλλά να εγκαταλείψει το άλμπουμ, ως format, κλείνοντας έτσι τον κύκλο που ξεκίνησε το 2001 με το "Melody A.M."

Ο δίσκος κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει 12 νέα τραγούδια, με guests στα φωνητικά τη Robyn, τον Jamie McDermott των The Irrepressibles, τη Susanne Sundfør και τον Ryan James των Man Without Country. Το tracklist περιλαμβάνει και μία διαφορετική version του αγαπημένου του En Lefko 87.7 "Monument", το οποίο είχε συμπεριληφθεί στο EP των Röyksopp με τη Robyn, "Do It Again", που κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Σύμφωνα με τους ίδιους, πρόκειται για τον πιο προσωπικό δίσκο που έχουν γράψει ποτέ.

Όπως μας ενημερώνουν στα ελληνικά και οι ίδιοι από την επίσημη σελίδα τους στο facebook, μπορείτε να ακούσετε αποκλειστικά το τελευταίο άλμπουμ των Röyksopp "The Inevitable End", πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, στο site του En Lefko 87.7.

Στο site του EnLefko 87.7, διαβάστε επίσης την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο Svein Berge των Röyksopp.

Το "The Inevitable End" κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου από τη Feelgood Records.

Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα