Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 12:28

Ακούστε το πρώτο κομμάτι των Godsleep από τον επερχόμενο δίσκο τους

Written by 

Δελτίο τύπου

Οι Godsleep είναι μια heavy rock μπάντα που σχηματίστηκε το 2010 στην Αθήνα. Στα μέσα του ίδιου έτους κυκλοφόρησαν ένα promo με 4 κομμάτια, κι από πολύ νωρίς έλαβε πολύ θετική ανταπόκριση, με αποτέλεσμα ένα από τα κομμάτια να συμπεριληφθεί στη ροκ συλλογή της 272 Records (California).

Από το 2010 μέχρι και σήμερα οι Godsleep έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουν πάρει μέρος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από τις μέχρι τώρα σημαντικότερες στιγμές τους ήταν η φιλοξενία τους το 2012 ως opening band στη sold out σκηνή του διεθνούς φεστιβάλ Freak Valley στη Γερμανία. To 2013 ακόλουθησε η πρόσκληση από τα φεστιβάλ Aquamaria (Γερμανία) και Yellowstock (Βέλγιο), όπου και μοιράστηκαν τη σκηνή με τους Colour Haze, My Sleeping Karma, Karma to burn και Gentlemans Pistols.

Στην Ελλάδα έχουν φιλοξενηθεί σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές όπως το An Club & το Six Dogs, ενώ έχουν προκληθεί ως support band για μπάντες όπως οι LA Otracina (ΗΠΑ) Kadavar (Γερμανία), και Mars Red Sky (Γαλλία).

Πρόσφατα ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους full legnth album με τίτλο  ‘Thousand sons of sleep’ το οποίο θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο, στις αρχές του 2015.

 

Ακόυστε εδώ ή παρακάτω στην ενότητα Media το κομμάτι The Call

Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Media

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα