Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015 08:33

IRON MAIDEN: Χαίρει άκρας υγείας ο Bruce Dickinson!

Written by 

Δεν μπορεί να μην θυμάστε την υπόθεση της υγείας του Bruce Dickinson, τραγουδιστή των Iron Maiden, που είχε συγκλονίσει τον κόσμο του heavy metal. Τα νεότερα, ευτυχώς, είναι ιδιαίτερα ευχάριστα και ανακοινώθηκαν δημοσίως στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος, όπου για την ακρίβεια φιλοξενούνται δηλώσεις του ίδιου του Dickinson καθώς και του Rod Smallwood, μάνατζερ της μπάντας εδώ και αιώνες. Η τελευταία μαγνητική τομογραφία, λοιπόν, έδωσε το έναυσμα στους γιατρούς να διαγνώσουν “όλα καλώς” στην έκβαση του καρκίνου. Στο γεμάτο αισιοδοξία μήνυμά του προς τους οπαδούς, ο Bruce ευχαρίστησε άπαντες για την συμπαράστασή τους, κυρίως φυσικά την ιατρική ομάδα που τον παρακολουθούσε. Τονίζει πως πολλές φορές ήταν δυσκολότερο για την οικογένειά του παρά για εκείνον να αντιμετωπίσει την ασθένειά του και δηλώνει έτοιμος να επανέλθει στην ενεργό δράση όσο συντομότερα γίνεται.

Με τη σειρά του, ο Smallwood εκφράζει τη χαρά του για την ευτυχή διάγνωση, αλλά παρατηρεί πως ο Bruce θα χρειαστεί τον χρόνο που του αναλογεί για να επανέλθει πλήρως στις υποχρεώσεις του με τους Iron Maiden. Έτσι, ανακοίνωσε πως καμία περιοδεία ή συναυλία δεν θα γίνει πριν τον επόμενο χρόνο και η κύρια ενασχόληση της μπάντας θα είναι η ολοκλήρωση του επόμενου άλμπουμ της, που θα κυκλοφορήσει εντός της χρονιάς. Φυσικά μπορούμε να περιμένουμε όσο χρειαστεί, ο άνθρωπος να είναι καλά. Τρέφουμε και μια μικρή ελπίδα πως αυτή η περιπέτεια θα έχει δημιουργικά θετικό αντίκτυπο στο τελικό αποτέλεσμα, ώστε αυτό να είναι καλύτερο από το τελευταίο τους δίσκο (The Final Frontier), πράγμα όχι ιδιαίτερα δύσκολο έτσι κι αλλιώς.

 

Μιχάλης Κουρής

 

 

Για τον Μιχάλη Κουρή καλύτερα από οποιονδήποτε μιλάνε τα σημειώματα στο ψυγείο του: "Δεν πεινάω δεν πεινάω" "Να έρχεσαι κάθε πέντε λεπτά να με βλέπεις" "Μην πίνεις άλλο" "Δεν μπορείς να πας σε όλα τα live". Ακούει τα πάντα και δεν εννοεί "ακούω ραδιόφωνο" - στον ελεύθερό του χρόνο είναι αφουγκραστής των συμπαθών ζώων σε ζωολογικό κήπο του εξωτερικού που εύλογα επιθυμεί να παραμείνει μυστικός.

Website: www.soundgaze.gr
Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα