Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015 09:30

Νέα solo δουλειά για τον Chris Cornell

Written by 

Μπορεί οι Soundgarden να έχουν επιστρέψει για τα καλά στην ενεργό δράση, έχοντας κυκλοφορήσει νέο υλικό μετά το 1996 (αναφερόμαστε στο άλμπουμ King Animal του 2012) ωστόσο ο front man τους Chris Cornell ασχολείται και αφιερώνει χρόνο και στη solo καριέρα (η ενασχόλησή του με τους Audioslave σταμάτησε κάπως άδοξα το 2007). Όπως ανακοίνωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής, η νέα προσωπική δουλειά του θα φέρει τον τίτλο Higher Truth και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Σημειώνουμε ότι η προηγούμενη solo κυκλοφορία του μουσικού από το Σιατλ ήταν το Songbook του 2011 το οποίο περιλάμβανε ακουστικές εκτελέσεις σε κομμάτια από όλη την πορεία του συν διασκευές σε Led Zeppelin και John Lennon, ενώ το τελευταίο άλμπουμ του με νέο υλικό ήταν το Scream του 2009 σε παραγωγή Timbaland (το οποίο πολύ θέλουμε να ξεχάσουμε, υποθέτουμε το ίδιο θα επιθυμεί κι ο ίδιος…).

 

Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 (συγκεκριμένα τη χρονιά για την οποία έχει τραγουδήσει ο Jimi Hendrix), όταν πια οι Joy Division είχαν πάψει ήδη να υπάρχουν από καιρό (ευτυχώς υπήρχαν οι New Order!). Μετά από χρόνια αναζητήσεων ανακάλυψε αυτό που έψαχνε σε μια έρημο, έκτοτε λατρεύει οτιδήποτε σχετίζεται με τους Kyuss. Πιστεύει ότι αν δεν υπήρχε το rock & roll θα έπρεπε να το έχουμε ανακαλύψει. Επίσης, είναι βέβαιος ότι ο Έλβις ζει κάπου ανάμεσα μας… 

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα