Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 10:47

Έρχεται σύντομα ο δίσκος με διασκευές από τον Danzig

Written by 

Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν ιδιαίτερα παραγωγικά στο κομμάτι της δισκογραφίας, για τον Glenn Danzig, καθώς περιλάμβαναν μόνο συναυλίες (και πολλούς καυγάδες με τον Jerry Only για τα δικαιώματα των Misfits…). Η τελευταία δουλειά του γκρουπ του, το πολύ αξιόλογο Deth Red Sabaoth, είχε κυκλοφορήσει το 2010. Τώρα ο σπουδαίος τραγουδιστής ετοιμάζει ένα δυναμικό comeback καθώς έχει στα σκαριά τρεις (!) νέες κυκλοφορίες. Η πρώτη από αυτές αφορά το άλμπουμ με διασκευές που έχει ήδη προαναγγείλει. Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Rolling Stone μεταξύ των ονομάτων που επέλεξε να διασκευάσει περιλαμβάνονται οι Black Sabbath (το κλασικό N.I.B.), οι ZZ Top, οι Troggs αλλά και οι Everly Brothers. Ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά τοποθετείται στο άμεσο μέλλον.

Η δεύτερη κυκλοφορία έχει να κάνει με ένα ΕΡ με διασκευές σε κομμάτια του «Βασιλιά» Elvis Presley (ως γνωστόν o Danzig φέρει το προσωνύμιο Evil Elvis) και η τρίτη, θα είναι το νέο studio album των Danzig, η διαδικασία ηχογράφησης του οποίου, όπως εξήγησε στην ίδια συνέντευξη, βρίσκεται σε τελικό στάδιο.

Όπως φαίνεται το επόμενο διάστημα ο Danzig (ο οποίος την περασμένη εβδομάδα έγινε 60 ετών) θα βρίσκεται στην επικαιρότητα με τα νέα κατορθώματα του, καθόλου άσχημα, δηλαδή, για τους πολυάριθμους fans του.

Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 (συγκεκριμένα τη χρονιά για την οποία έχει τραγουδήσει ο Jimi Hendrix), όταν πια οι Joy Division είχαν πάψει ήδη να υπάρχουν από καιρό (ευτυχώς υπήρχαν οι New Order!). Μετά από χρόνια αναζητήσεων ανακάλυψε αυτό που έψαχνε σε μια έρημο, έκτοτε λατρεύει οτιδήποτε σχετίζεται με τους Kyuss. Πιστεύει ότι αν δεν υπήρχε το rock & roll θα έπρεπε να το έχουμε ανακαλύψει. Επίσης, είναι βέβαιος ότι ο Έλβις ζει κάπου ανάμεσα μας… 

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα