Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 07:13

Die Antwoord: Δείτε (αν σας βαστάει…) το νέο τους video clip

Written by 

Όσο αηδιαστικοί, αποκρουστικοί, διεστραμμένοι (ή διεστραμμένα sexy, στην περίπτωση της τραγουδίστριας Yo-Landi) και να πλασάρονται ως εικόνα οι Νοτιοαφρικανοί Die Antwoord, έχουν καταφέρει να γίνουν θέμα συζήτησης, πέρα από τα αμφιλεγόμενα video clip τους, και με τη μουσική τους. Όμως, αναμφισβήτητα, εν αρχή ην το οπτικό κομμάτι τους. Έτσι μόλις έβγαλαν στον αέρα του διαδικτύου το video για το νέο κομμάτι Pitbul Terrier, σε σκηνοθεσία του έτερου μέλους, Ninja. Παρακολουθήστε με τη δέουσα σύνεση και προετοιμαστείτε για κάποιες ακραίες σκηνές (όσοι παρακολουθούν την πορεία των Die Antwoord, δεν εκφράζουν καμία έκπληξη εδώ). Μουσικά, παίζουν με τον rave σκελετό του I Fink U Freeky, ίσως του πιο πιασάρικου κομματιού τους, και δημιουργούν ένα τραγούδι που έχει τα φόντα να κάνει αντίστοιχο πάταγο στις πίστες των clubs.

Ταυτόχρονα ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο Donker Mag, το εξώφυλλο του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω, την 3η Ιουνίου από την ιδιόκτητη Zef Records. Θαυμάστε το track list από την σελίδα προπαραγγελίας του στο iTunes – όντως πατήστε το link, κρύβει εκπλήξεις. Η προώθηση του Donker Mag περιλαμβάνει εκτεταμένη περιοδεία σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη (εικάζεται πως η Ελλάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη να τους δεχτεί).

Μιχάλης Κουρής

 

 

Για τον Μιχάλη Κουρή καλύτερα από οποιονδήποτε μιλάνε τα σημειώματα στο ψυγείο του: "Δεν πεινάω δεν πεινάω" "Να έρχεσαι κάθε πέντε λεπτά να με βλέπεις" "Μην πίνεις άλλο" "Δεν μπορείς να πας σε όλα τα live". Ακούει τα πάντα και δεν εννοεί "ακούω ραδιόφωνο" - στον ελεύθερό του χρόνο είναι αφουγκραστής των συμπαθών ζώων σε ζωολογικό κήπο του εξωτερικού που εύλογα επιθυμεί να παραμείνει μυστικός.

Website: www.soundgaze.gr

Media

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα