Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 05:44

Νέο video από τους Monster Magnet

Written by 

Οι εμβληματικοί για τον heavy rock ήχο Monster Magnet κυκλοφόρησαν το 2013 τον ένατο δίσκο της πορείας τους, το θαυμάσιο Last Patrol. Την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησε το Milking theS tars: A Re-Imagining of Last Patrol, μια πιο ψυχεδελική και χαοτική (για να μην χρησιμοποιήσουμε τη λέξη «καμένη» και υπάρξουν παρεξηγήσεις…) εκδοχή του Last Patrol. Τώρα η αγαπημένη μπάντα από το New Jersey ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και με το άλμπουμ που είχε προηγηθεί του Last Patrol, το αξιόλογο Mastermind του 2010. Το LP θα ονομάζεται Cobras and Fire (The Mastermind Redux) και θα είναι διαθέσιμο από τις 9 Οκτωβρίου (σταθερά από την Napalm Records).

Ικανό τον έχουμε τον Dave Wyndorf να κάνει το ίδιο και για όλους τους υπόλοιπους δίσκους του συγκροτήματος… Κάθε κυκλοφορία τους έτσι κι αλλιώς είναι από μόνη της γεγονός για τον χώρο του heavy rock, έστω κι αν δεν περιέχει ολοκαίνουριο υλικό. Και μπορεί πολλοί να τους θεωρούν ξοφλημένους, ωστόσο κάποιοι από εμάς δεν συμμερίζονται στο ελάχιστο τη συγκεκριμένη άποψη.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το lyric video για το κομμάτι Watch Me Fade, που πρόσφατα δόθηκε στη δημοσιότητα, καθώς και το tracklist.

1. She Digs That Hole

2. Watch Me Fade

3. Mastermind '69

4. Hallucination Bomb

5. Gods And Punks

6. The Titan

7. When The Planes Fall From The Sky

8. Ball Of Confusion

9. Time Machine

10. I Live Behind The Paradise Machine Evil Joe Barresi's Magnet Mash Vol.1

 

Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 (συγκεκριμένα τη χρονιά για την οποία έχει τραγουδήσει ο Jimi Hendrix), όταν πια οι Joy Division είχαν πάψει ήδη να υπάρχουν από καιρό (ευτυχώς υπήρχαν οι New Order!). Μετά από χρόνια αναζητήσεων ανακάλυψε αυτό που έψαχνε σε μια έρημο, έκτοτε λατρεύει οτιδήποτε σχετίζεται με τους Kyuss. Πιστεύει ότι αν δεν υπήρχε το rock & roll θα έπρεπε να το έχουμε ανακαλύψει. Επίσης, είναι βέβαιος ότι ο Έλβις ζει κάπου ανάμεσα μας… 

Media

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα