Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 10:35

H Courtney Barnett διασκευάζει Boys Next Door

Written by 

Στις 16 Οκτωβρίου η Courtney Barnett θα κυκλοφορήσει ένα καινούριο single σε παραγωγή του Jack White, ως μέρος της Blue Series της Third Man. Στην πρώτη πλευρά θα βρoύμε το Boxing Day Blues Revisited, έναν επίλογο του Boxing Day Blues που περιλαμβάνεται στο εξαιρετικό φετινό LP της Sometimes I Sit And Think, And Sometimes I Just Sit, για το οποίο σας γράψαμε πριν από λίγους μήνες. Η πραγματική έκπληξη βρίσκεται όμως στην δεύτερη πλευρά, με την φοβερή Courtney να διασκευάζει το Shivers. Πρόκειται για σύνθεση του Roland S. Howard που περιλαμβάνεται στο μόνο LP των Boys Next Door (μετέπειτα Birthday Party).  Tην διασκευή της Barnett μπορείτε να ακούσετε εδώ:

Ένα μεγάλο μπράβο τόσο για την επιλογή, όσο και για το θάρρος: Δεν είναι εύκολο να ερμηνεύσεις ένα τόσο ιστορικό κομμάτι, όταν μάλιστα ο πρώτος που το τραγούδησε είναι ο Nick Cave.

Παναγιώτης Γαβρίλης

 

Ο Παναγιώτης Γαβρίλης είναι επιφανειακά ένας εξωστρεφής τύπος που αγαπά την μπύρα και τις θορυβώδεις κιθάρες, όμως στην πραγματικότητα είναι ένας ρομαντικός: αγαπά την λογοτεχνία και την ποίηση και ονειρεύεται κάποτε (σύντομα, η ζωή είναι μικρή), να επικρατήσει παγκόσμια ειρήνη και ευμερία και η ΑΕΚ να «σηκώσει» το Champions League. Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να συμβεί. Ποτέ.

Media

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα