Print this page
Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 18:14

Rock and Roll Hall of Fame – Class 2016

Written by 

Τα νέα μέλη του Rock and Roll Hall of Fame για το 2016 ανακοινώθηκαν. Είναι οι πιονιέροι του hip-hop N.W.A., οι Deep Purple (που, όχι, δεν ήταν ήδη μέλη), ο Steve Miller, οι Cheap Trick και οι Chicago (κρατιέμαι με τα χίλια ζόρια να μην καγχάσω, ειδικά για τους δύο τελευταίους). “Κόπηκαν” και φέτος οι Smiths (διότι η ανοησία πάει σύννεφο), η Janet Jackson (διότι, ακόμη και η ανοησία έχει τα όριά της), οι Nine Inch Nails (άμα έχεις κόψει τους Smiths, σιγά μην κωλώσεις στον Reznor), οι Cars (το προηγούμενο σχόλιο ισχύει αναλογικά), οι Chic και οι Yes (διότι, ακόμη και αν όντως παίζουν rock, κάτι που ερείζεται, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να το καταστρέψουν και κάποιοι πιθανόν τους το φυλάνε).

Από φέτος, εκτός από τις 800 ψήφους καλλιτεχνών, ιστορικών της μουσικής και μελών της μουσικής βιομηχανίας (που θα έπρεπε να αποκλείονται για πολλούς λόγους), ψήφισε και το κοινό, πείθοντάς μας ότι δεν υπάρχει καμμία ελπίδα. Ευτυχώς που προαπαιτούμενο της ένταξης ενός καλλιτέχνη είναι το ντεμπούτο του να έχει κυκλοφορήσει τουλάχιστον 25 χρόνια πριν, αλλιώς θα έπρεπε να γράφω πάλι για την Adele…

Παναγιώτης Γαβρίλης

 

Ο Παναγιώτης Γαβρίλης είναι επιφανειακά ένας εξωστρεφής τύπος που αγαπά την μπύρα και τις θορυβώδεις κιθάρες, όμως στην πραγματικότητα είναι ένας ρομαντικός: αγαπά την λογοτεχνία και την ποίηση και ονειρεύεται κάποτε (σύντομα, η ζωή είναι μικρή), να επικρατήσει παγκόσμια ειρήνη και ευμερία και η ΑΕΚ να «σηκώσει» το Champions League. Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να συμβεί. Ποτέ.

Latest from Παναγιώτης Γαβρίλης

Related items