Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 06:50

Ο Trent Reznor υπόσχεται νέο υλικό των NIN εντός του 2016

Written by 

Εδώ και χρόνια έχει καθιερωθεί οι καλλιτέχνες να μας ενημερώνουν για τα σχέδια τους μέσω των social media. Αυτό τον τρόπο επέλεξε και ο Trent Reznor για να μας ενημερώσει για τα πλάνα του για το 2016. Με μια λακωνική ανάρτηση στο twitter μας πληροφόρησε ότι οι σπουδαίοι Nine Inch Nails θα παρουσιάσουν μέσα στη νέα χρόνια καινούριο υλικό, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θα ασχοληθεί και με άλλα project εντός του 2016.

Είναι γνωστό ότι ο πενηντάχρονος Αμερικανός μουσικός ασχολείται εδώ και χρόνια με soundtrack, έχει μάλιστα βραβευθεί και με Οσκαρ (για το Social Network) οπότε πιθανώς η αναφορά του να έχει να κάνει με κάποια ενασχόληση στο συγκεκριμένο τομέα. Όσο για το κορυφαίο industrial σχήμα, η τελευταία του κυκλοφορία Hesitation Marks είχε βγει στην αγορά το 2013. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε με προσμονή, να ακούσουμε τα νέα κομμάτια τους.

Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 (συγκεκριμένα τη χρονιά για την οποία έχει τραγουδήσει ο Jimi Hendrix), όταν πια οι Joy Division είχαν πάψει ήδη να υπάρχουν από καιρό (ευτυχώς υπήρχαν οι New Order!). Μετά από χρόνια αναζητήσεων ανακάλυψε αυτό που έψαχνε σε μια έρημο, έκτοτε λατρεύει οτιδήποτε σχετίζεται με τους Kyuss. Πιστεύει ότι αν δεν υπήρχε το rock & roll θα έπρεπε να το έχουμε ανακαλύψει. Επίσης, είναι βέβαιος ότι ο Έλβις ζει κάπου ανάμεσα μας… 

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα