Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2016 11:25

LCD Soundsystem: Επανένωση και κυκλοφορία νέου δίσκου

Written by 

Οι LCD Soundsystem με δήλωσή τους, την οποία υπογράφει φυσικά ο James Murphy και δημοσιεύτηκε στις 5 Ιανουαρίου στην ιστοσελίδα τους, επιβεβαιώνουν ότι η συναυλιακή τους επανένωση που θα τους φέρει να εμφανιστούν ως headliners στο φετινό Coachella (με έτερους headliners Guns’n’Roses, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει) τον Απρίλιο, θα ακολουθηθεί εντός του έτους και από κυκλοφορία νέου υλικού, πάνω στο οποίο ήδη δουλεύουν. Ο Murphy μάλιστα δήλωσε ότι κατανοεί απολύτως κάποιους από τους φίλους του συγκροτήματος που θα προτιμούσαν να μην γίνει η επανένωση.

Θυμίζουμε ότι το πολύ καλό γκρουπ από την Νέα Υόρκη κυκλοφόρησε στις 24 Δεκεμβρίου το πρώτο δείγμα νέας μουσικής του εδώ και πέντε χρόνια με τον επίκαιρο τίτλο Christmas Will Break Your Heart, το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Σύντομα, ελπίζουμε, θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε, αν ο Murphy και η παρέα του θα φτάσουν τα επίπεδα των παλαιών τους κυκλοφοριών.

Παναγιώτης Γαβρίλης

 

Ο Παναγιώτης Γαβρίλης είναι επιφανειακά ένας εξωστρεφής τύπος που αγαπά την μπύρα και τις θορυβώδεις κιθάρες, όμως στην πραγματικότητα είναι ένας ρομαντικός: αγαπά την λογοτεχνία και την ποίηση και ονειρεύεται κάποτε (σύντομα, η ζωή είναι μικρή), να επικρατήσει παγκόσμια ειρήνη και ευμερία και η ΑΕΚ να «σηκώσει» το Champions League. Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να συμβεί. Ποτέ.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα