Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 08:08

Cult Of Luna: Νέο άλμπουμ στις 8 Απριλίου με συνεργασία-έκπληξη!

Written by 

Οι Cult Of Luna από την Umea της Σουηδίας (τόπος καταγωγής και των πρωτοπόρων Meshuggah) ανακοίνωσαν πως κυκλοφορούν το νέο τους, 8ο στη σειρά άλμπουμ, με τίτλο Mariner στις 8 Απριλίου. Το αριστουργηματικό Vertikal του 2013 (το οποίο ακολουθήθηκε από το συμπληρωματικό Vertikal II) περιμένει λοιπόν το διάδοχό του. Αυτή τη φορά, οι Cult Of Luna πήγαν ακόμη ένα βήμα μπροστά και συνεργάστηκαν με την τραγουδίστρια Julie Christmas (πρώην Made Out Of Babies και Battle Of Mice, νυν σόλο καλλιτέχνις)

Στο επίσημο site αφήνονται κάποιες κρυπτικές πληροφορίες σχετικά με το concept του δίσκου, το οποίο προφανώς θα φανεί στην πορεία της προώθησης. Η οποία προώθηση, σύμφωνα με τους ίδιους, είχε σχεδιαστεί να γίνει με διαφορετικό τρόπο, αλλά κάποιο site διέρρευσε περισσότερες πληροφορίες από όσες ήθελε η μπάντα να αποκαλυφθούν, Έτσι - σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της μπάντας μέσω facebook - αναγκάστηκαν να δημοσιεύσουν ένα σχετικό teaser video. To teaser δεν αφήνει δυστυχώς κάποιο περιθώριο να σχολιάσουμε τα φωνητικά ή το μουσικό ύφος που θα ακολουθήσουν οι Cult Of Luna στο άλμπουμ, πάντως το αποτέλεσμα αναμένεται ιδιαίτερο.

Μιχάλης Κουρής

 

 

Για τον Μιχάλη Κουρή καλύτερα από οποιονδήποτε μιλάνε τα σημειώματα στο ψυγείο του: "Δεν πεινάω δεν πεινάω" "Να έρχεσαι κάθε πέντε λεπτά να με βλέπεις" "Μην πίνεις άλλο" "Δεν μπορείς να πας σε όλα τα live". Ακούει τα πάντα και δεν εννοεί "ακούω ραδιόφωνο" - στον ελεύθερό του χρόνο είναι αφουγκραστής των συμπαθών ζώων σε ζωολογικό κήπο του εξωτερικού που εύλογα επιθυμεί να παραμείνει μυστικός.

Website: www.soundgaze.gr
Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα