Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 10:11

Έξω πάμε καλά: Οι Radiohead κυκλοφόρησαν νέο clip σε σκηνοθεσία Γιώργου Λάνθιμου!

Written by 

Πιθανώς να το γνωρίζετε: ο Αστακός του Γιώργου Λάνθιμου (με πρωταγωνιστές διεθνούς βεληνεκούς όπως Colin Farell, Rachel Weisz, John C. Reilly και άλλους) τα πηγαίνει εξαιρετικά στους κινηματογράφους των ΗΠΑ. Ακόμη όμως και να μην είχε την εμπορική καταξίωση, δεν την χρειαζόταν για να τραβήξει την προσοχή, καθώς η ταινία του έχει πρωτότυπο και ευφάνταστο σενάριο και την ιδιαίτερη εικαστική άποψη του Θύμιου Μπακατάκη (βλέπε Κυνόδοντας). Κάτι τέτοιο έλαβαν υπόψη τους και οι Radiohead και του ανάθεσαν τη σκηνοθεσία μίας (πολύ) μικρού μήκους ταινίας για το Identikit από το νέο τους δίσκο. Στο κλιπάκι πρωταγωνιστεί ο Denis Lavant, αγαπημένος ηθοποιός του σκηνοθέτη Leos Carax και ίσως πιο γνωστός από την τερατώδη καμενιά-ύμνο στην κινηματογραφική τέχνη Holy Motors. Το μόλις 60 δευτερολέπτων βίντεο φτιάχτηκε για να εκμεταλλευτεί τη νέα δυνατότητα του instagram για ανέβασμα clips μεγαλύτερης διάρκειας από τα 15 δευτερόλεπτα που αρχικά επέτρεπε. Άγνωστο αν αυτό το clip, όπως και τα προηγούμενα της σειράς, θα υπάρξει ποτέ στην κλασική και αγαπημένη, αλλά προφανώς πεπαλαιωμένη, μορφή video clip.

Μπορείτε να δείτε το clip στον επίσημο λογαριασμό των Radiohead στο Instagram.

 

...και για να είμαστε και στο κλίμα των ημερών, το meme της συντάκτριάς μας Shanti Thomaidi που αναμένεται να κάνει πάταγο στα social media:

Μιχάλης Κουρής

 

 

Για τον Μιχάλη Κουρή καλύτερα από οποιονδήποτε μιλάνε τα σημειώματα στο ψυγείο του: "Δεν πεινάω δεν πεινάω" "Να έρχεσαι κάθε πέντε λεπτά να με βλέπεις" "Μην πίνεις άλλο" "Δεν μπορείς να πας σε όλα τα live". Ακούει τα πάντα και δεν εννοεί "ακούω ραδιόφωνο" - στον ελεύθερό του χρόνο είναι αφουγκραστής των συμπαθών ζώων σε ζωολογικό κήπο του εξωτερικού που εύλογα επιθυμεί να παραμείνει μυστικός.

Website: www.soundgaze.gr
Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα