Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2016 06:06

Taylor Hawkins: O drummer των Foo Fighters ανακοίνωσε τον πρώτο του σόλο δίσκο

Written by 

Ο drummer των Foo Fighters Taylor Hawkins ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου του LP με τίτλο “KOTA”. Ένας μουσικός που σίγουρα όταν ο Dave Grohl τον διάλεγε για drummer είδε σε αυτόν κάτι από τον εαυτό του (όχι τόσο cool και με ίδιας βαρύτητας background φυσικά) και φαίνεται ότι δικαιώθηκε απόλυτα.

Η κυκλοφορία έρχεται σε μια εποχή που το συγκρότημα των Foo Fighters δεν έχει κάποια σχετική δισκογραφική δραστηριότητα μετά και το EP Saint Cecilia του 2015, ενώ οι φήμες μέσω του παραγωγού Butch Vig περί διάλυσης και σόλο καριέρας του Dave Grohl όλο και πληθαίνουν. Είναι γνωστό ότι ο πολυμήχανος κ. Grohl συμμετέχει σε πολλά μουσικά projects, αλλά προσωπικά θεωρώ πολύ απίθανο συνεχίσει είτε μόνος είτε μόνιμα σε νέο group.

Το “KOTA” θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου και πρακτικά όλη η μουσική και τα φωνητικά προέρχονται από τον Taylor Hawkins και μόνο. Το πρώτο κομμάτι που κυκλοφόρησε από τον επερχόμενο δίσκο φέρει τον τίτλο “Range Rover Bitch” , το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.

 

Παναγιώτης Μαλαφής

 

Ο Παναγιώτης Μαλαφής γεννήθηκε στο εξωτικό Μπραχάμι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα, κυριολεκτικά. Όταν δεν λιώνει σόλες στο γήπεδο του μπάσκετ και δεν παλεύει να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής, ακούει μουσική, βλέπει σειρές και ταινίες. Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στη πόλη και τα σουβλάκια.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα