Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 08:29

Έσχατο σημείο για το τέλος του κόσμου υπ. αριθμ. 256

Written by 

Δεν έχω να πω πολλά, άλλωστε από το ταπεινό τούτο μετερίζι σας έχω προειδοποιήσει για (κάποια από) τα σημάδια που φανερώνουν την έλευση του Θηρίου:

Ο Josh Homme παίζει κιθάρα για τη Lady Gaga…

Οι Flaming Lips χαριεντίζονται στη σκηνή με τη Miley Cyrus

H Pamela Anderson έπαιξε σε video clip του Morrissey

Η Τζούλια Αλεξανδράτου δήλωσε ότι θέλει να γίνει Πρωθυπουργός και η νέα Μελίνα Μερκούρη (τω όντι, κυκλοφορεί καλό staff στην «αγορά» τελευταία…)

Όμως, πλέον, όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία. Μόλις πληροφορήθηκα ότι το γνωστό περιοδικό Q στην εκδήλωση για τα ετήσια βραβεία του Q Awards ανακήρυξε καλύτερη μπάντα του κόσμου σήμερα τους …Muse!

Και το κακό δεν σταματά στους ανεγκέφαλους λεχρίτες που νομίζουν ότι τους κυνηγούν drones… Ως καλύτερο άλμπουμ, πάλι στα Q Awards, ανακηρύχθηκε το I Like It When You Sleep των ανεκδιήγητων The 1975. Και το τελειωτικό χτύπημα… Hero Award στον …Meat Loaf!!!

Άλαλα τα χείλη των ασεβών….

Γιώργος Χριστόπουλος

 

Ο Γιώργος Χριστόπουλος γεννήθηκε πριν από πολλά πολλά χρόνια μια χιονισμένη Κυριακή του Νοέμβρη (ανήμερα της ...Οκτωβριανής Επανάστασης που με το νέο ημερολόγιο έγινε στις 7 Νοεμβρίου) στην πόλη Mönchengladbach, κοντά στα γερμανοολλανδικά σύνορα. Ωστόσο πάντα αναγνώριζε ως ...πατρίδα μια ακόμη βορειότερη ευρωπαϊκή πόλη, το μουντό, βροχερό και αραχνιασμένο Manchester, όπου πέρασε (με αχώριστη σύντροφό του τη ...Boddingtons)  κομμάτι της ανέμελης νιότης του πατώντας τα άγια χώματα που είχαν διαβεί οι Smiths, οι Joy Division και οι New Order, οι Stone Roses και οι Happy Mondays, οι Inspirals και οι Charlatans κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ....

Όταν δεν εργάζεται αόκνως για να σώσει τους συναδέλφους του ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς από τα νύχια των εργοδοτών τους (αλήτης εργατοπατέρας γαρ...), θα τον βρείτε βουλιαγμένο σε ένα καναπέ να μελετά κοινωνιολογικές θεωρίες, να διαβάζει αστυνομικά μυθιστορήματα ή να παίζει ατέλειωτες ώρες Football Μanager στο pc. Συνήθως με μια παγωμένη pils ανά χείρας...

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα