Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 22:19

Οι Deep Purple υπόσχονται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2015 τον 20ό δίσκο τους

Written by 

Ο μπασίστας των Deep Purple Roger Glover σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε ότι το συγκρότημα κάποια στιγμή μέσα στο 2015 θα κυκλοφορήσει τον 20ο δίσκο της καριέρας του (21ος αν συνυπολογίσουμε το περίφημο Concerto for Group and Orchestra του 1969, που μπορεί να ηχογραφήθηκε ζωντανά με τη συνοδεία συμφωνικής ορχήστρας, περιείχε όμως πρωτότυπο υλικό). Η προηγούμενη, ανέλπιστα καλή δουλειά του συγκροτήματος με τίτλο Now What?! κυκλοφόρησε μόλις πέρυσι και για κάποιους κατατάσσεται στις καλύτερες ηχογραφήσεις τους στη μετά Blackmore εποχή (ουσιαστικά πρόκειται για την πιο prog δουλειά της μπάντας, με τον Don Airey στο hammond για πρώτη φορά να είναι η θετική έκπληξη του δίσκου).

Με δεδομένο ότι οι Purple είχαν να κυκλοφορήσουν 8 χρόνια κάποιο δίσκο και ότι πλησιάζουν τα 70 μοιάζει λίγο δύσκολο μέσα σε δυο χρόνια να κυκλοφορήσουν δυο άλμπουμ. Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος θα δείξει αν θα τηρήσουν την υπόσχεση τους. Ως τότε μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω το εμπνευσμένο βίντεο για το κομμάτι Vincent Price από το περσινό Now What?!

 


Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 (συγκεκριμένα τη χρονιά για την οποία έχει τραγουδήσει ο Jimi Hendrix), όταν πια οι Joy Division είχαν πάψει ήδη να υπάρχουν από καιρό (ευτυχώς υπήρχαν οι New Order!). Μετά από χρόνια αναζητήσεων ανακάλυψε αυτό που έψαχνε σε μια έρημο, έκτοτε λατρεύει οτιδήποτε σχετίζεται με τους Kyuss. Πιστεύει ότι αν δεν υπήρχε το rock & roll θα έπρεπε να το έχουμε ανακαλύψει. Επίσης, είναι βέβαιος ότι ο Έλβις ζει κάπου ανάμεσα μας… 

Media

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα