Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 16:37

Νέα μπάντα για τον Sivert Hoyem

Written by 

Ήσυχος δε μένει αυτός ο άνθρωπος. Για τον Sivert Hoyem o λόγος που μετά τους Madrugada και την δυνατή solo καριέρα του (λόγω της οποίας τον είδαμε και στην Ελλάδα αρκετές φορές, προσφάτως και στο Ηρώδειο) τώρα προχωράει σε ένα νέο βήμα. Και μάλιστα πολύ σημαντικό. Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ανακοίνωσε ότι θα βρίσκεται πλέον σε μια νέα μπάντα. Το όνομα αυτής Paradise. Μάλιστα, όπως ανέφερε, είναι κάτι που προετοιμάζεται αρκετό καιρό και έγινε μεγάλη προσπάθεια να κρατηθεί μυστικό.

Κάτι άξιο αναφοράς είναι το ποιοί απαρτίζουν αυτή τη  μπάντα. Πέραν του ιδίου θα υπάρχουν δυο ακόμα μέλη. Αυτά είναι ο Bob McVey, γνωστός από τη συμμετοχή του στη μπάντα της Marianne Faithful και ο πολύ γνωστός μας Rob Ellis, γνωστός και από τις πολλές δουλειές του με την PJ Harvey. Φυσικά η ανακοίνωση δεν ανέφερε πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας δίσκου αλλά μας ενημέρωνε ότι η πρώτη παρουσία τους στη σκηνή για κάποιο live θα γίνει στο φεστιβάλ Zermatt Unplugged της Ελβετίας στις 7 Απριλίου του νέου έτους.

Αναμφισβήτητα μιλάμε για μία σύμπραξη σημαντικών καλλιτεχνών την οποία φυσικά και θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον. 

Παναγιώτης Ιωαννίδης

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης πρωτοεμφανίστηκε σε αυτό τον κόσμο στα Εξάρχεια λίγες μέρες πριν οι Pink Floyd κυκλοφορήσουν το Wish Υou Were Here, μεγάλωσε στη Γλυφάδα των 80’s. Έντονες οι αντιθέσεις, «ό,τι να’ναι» δηλαδή. Λέξεις κλειδιά: Μουσική, Α.Ε.Κ., hamburgers, ταξίδια στο εξωτερικό, μπύρες, ταινίες, δισκάδικα, waffles στο Queen και όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί αυτών. Βαριέται τις ουρές σε οποιοδήποτε ταμείο/υπηρεσία, όσους προσποιούνται κάτι που δεν είναι, την πολυκοσμία, το ανούσιο hype, την κουτοπονηριά, τις τραπεζοκαρέκλες σε ένα bar. Αγαπημένη ατάκα το «Πάνω απ’όλα η υγεία», την οποία προσπαθεί να μετατρέψει από λόγια σε στάση ζωής.

Με Joy Division, Tool και Underworld στις τρεις αγαπημένες του μπάντες, είναι φανερό ότι η μουσική του πυξίδα είναι απομαγνητισμένη. Ωραία…

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα