Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 13:43

Αναποφάσιστα social media

Written by 

Πριν λίγες ώρες το Τwitter “ανέστειλε τη λειτουργία” του λογαριασμού του Thor Harris των Thor & Friends και των Swans, μετά την ανάρτηση ενός “εκπαιδευτικού” video για το πώς να ρίχνεις μπουνιές σε ένα ναζιστή.

Στο video o Harris ανέφερε ότι η ειρηνική διαδήλωση είναι σαφώς προτιμότερη, καλώντας τον κόσμο να μη χτυπά τους ναζιστές “ή οποιοδήποτε μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος”(σ.σ: εδώ σα να το χόντρυνε), αλλά συνέχισε λέγοντας : “Αν παρ’ολ’αυτά χρειαστεί να το κάνετε, παρακαλώ να έχετε κάποιον κοντά να το βιντεοσκοπήσει”. Στη συνέχεια, προσφέρθηκε να κάνει επίδειξη του πώς μπορείς να το κάνεις αυτό, με τον ασφαλέστερο τρόπο.

Το video κατόπιν ανέβηκε και από το λογαριασμό των XiuXiu, με την ακόλουθη ενημέρωση: «Ο αγαπητός φίλος Thor Harris μπλοκαρίστηκε γιατί ανέβασε ένα βίντεο στο πώς να χτυπάς ναζιστές. Πάμε λοιπόν!» Αργότερα, ο λογαριασμός του Harris, επαναλειτούργησε. Ο Harris αναρωτήθηκε αν τελικά είναι αυτό τόσο “ευαίσθητο θέμα” (hot button issue) και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη.

Δείτε το κατατοπιστικό video εδώ

Παναγιώτης Ιωαννίδης

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης πρωτοεμφανίστηκε σε αυτό τον κόσμο στα Εξάρχεια λίγες μέρες πριν οι Pink Floyd κυκλοφορήσουν το Wish Υou Were Here, μεγάλωσε στη Γλυφάδα των 80’s. Έντονες οι αντιθέσεις, «ό,τι να’ναι» δηλαδή. Λέξεις κλειδιά: Μουσική, Α.Ε.Κ., hamburgers, ταξίδια στο εξωτερικό, μπύρες, ταινίες, δισκάδικα, waffles στο Queen και όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί αυτών. Βαριέται τις ουρές σε οποιοδήποτε ταμείο/υπηρεσία, όσους προσποιούνται κάτι που δεν είναι, την πολυκοσμία, το ανούσιο hype, την κουτοπονηριά, τις τραπεζοκαρέκλες σε ένα bar. Αγαπημένη ατάκα το «Πάνω απ’όλα η υγεία», την οποία προσπαθεί να μετατρέψει από λόγια σε στάση ζωής.

Με Joy Division, Tool και Underworld στις τρεις αγαπημένες του μπάντες, είναι φανερό ότι η μουσική του πυξίδα είναι απομαγνητισμένη. Ωραία…

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα