Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 13:02

Νέος δίσκος για τους Charlatans

Written by 

Νέος δίσκος για τους αγαπημένους και αειθαλείς Charlatans. Τίτλος αυτού: Different Days. Σε αυτόν θα συνεργαστεί με τη μπάντα ένας μεγάλος αριθμός φίλων τους, όπως και οι ίδιοι ανέφεραν, συμπεριλαμβανομένων των Johnny Marr, Anton Newcombe, και Kurt Wagner των Lambchop. Αλλά όχι μονό αυτοί. O Paul Weller, ο συγγραφέας Ian Rankin, οι Stephen Morris και Gillian Gilbert των New Order, ο συνιδρυτής των Verve, Pete Salisbury, η ηθοποιός Sharon Horgan και ο Donald Johnson των A Certain Ratio επίσης θα εμφανιστούν στο 13ο στούντιο άλμπουμ της μπάντας.

To Different Days, αποτελεί τον διάδοχο του Modern Nature του 2015, δημιουργήθηκε στο στούντιο της μπάντας στο Crewe και θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου 2017. Ακολουθεί η λίστα με τα τραγούδια του άλμπουμ:

  1. Hey Sunrise
  2. Solutions
  3. Different Days
  4. Future Tense
  5. Plastic Machinery
  6. The Forgotten One
  7. Not Forgotten
  8. There Will Be Chances
  9. The Same House
  10. Over Again
  11. Lets Go Together
  12. The Setting Sun
  13. Spinning Out
Παναγιώτης Ιωαννίδης

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης πρωτοεμφανίστηκε σε αυτό τον κόσμο στα Εξάρχεια λίγες μέρες πριν οι Pink Floyd κυκλοφορήσουν το Wish Υou Were Here, μεγάλωσε στη Γλυφάδα των 80’s. Έντονες οι αντιθέσεις, «ό,τι να’ναι» δηλαδή. Λέξεις κλειδιά: Μουσική, Α.Ε.Κ., hamburgers, ταξίδια στο εξωτερικό, μπύρες, ταινίες, δισκάδικα, waffles στο Queen και όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί αυτών. Βαριέται τις ουρές σε οποιοδήποτε ταμείο/υπηρεσία, όσους προσποιούνται κάτι που δεν είναι, την πολυκοσμία, το ανούσιο hype, την κουτοπονηριά, τις τραπεζοκαρέκλες σε ένα bar. Αγαπημένη ατάκα το «Πάνω απ’όλα η υγεία», την οποία προσπαθεί να μετατρέψει από λόγια σε στάση ζωής.

Με Joy Division, Tool και Underworld στις τρεις αγαπημένες του μπάντες, είναι φανερό ότι η μουσική του πυξίδα είναι απομαγνητισμένη. Ωραία…

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα