Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 18:46

Νέος δίσκος από τους The Districts

Written by 

Νέος δίσκος από τους Αμερικανούς indie rockers The Districts κυκλοφορεί σύντομα. Ο τίτλος αυτού θα είναι Popular Manipulations και μόλις μοιράστηκαν μαζί μας το video από το πρώτο single που θα προκύψει από αυτό. Τίτλος αυτού είναι Ordinary Day, είναι πολύ ενδιαφέρον τόσο μουσικά όσο και σκηνοθετικά και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Τη σκηνοθεσία του video έχει αναλάβει ο Colin Kerrigan και παρουσιάζει μια φιγούρα με μάσκα που κυκλοφορεί στους δρόμους της τωρινής τους έδρας, της πόλης της Φιλαδέλφεια.

Ο δίσκος Popular Manipulations κυκλοφορεί στις 11 Αυγούστου 2017 από την Fat Possum Records, ενώ στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε και τις ημερομηνίες που έχουν ήδη προγραμματίσει για live στο προσεχές μέλλον: http://thedistrictsband.com/#shows

Παναγιώτης Ιωαννίδης

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης πρωτοεμφανίστηκε σε αυτό τον κόσμο στα Εξάρχεια λίγες μέρες πριν οι Pink Floyd κυκλοφορήσουν το Wish Υou Were Here, μεγάλωσε στη Γλυφάδα των 80’s. Έντονες οι αντιθέσεις, «ό,τι να’ναι» δηλαδή. Λέξεις κλειδιά: Μουσική, Α.Ε.Κ., hamburgers, ταξίδια στο εξωτερικό, μπύρες, ταινίες, δισκάδικα, waffles στο Queen και όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί αυτών. Βαριέται τις ουρές σε οποιοδήποτε ταμείο/υπηρεσία, όσους προσποιούνται κάτι που δεν είναι, την πολυκοσμία, το ανούσιο hype, την κουτοπονηριά, τις τραπεζοκαρέκλες σε ένα bar. Αγαπημένη ατάκα το «Πάνω απ’όλα η υγεία», την οποία προσπαθεί να μετατρέψει από λόγια σε στάση ζωής.

Με Joy Division, Tool και Underworld στις τρεις αγαπημένες του μπάντες, είναι φανερό ότι η μουσική του πυξίδα είναι απομαγνητισμένη. Ωραία…

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα