Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 16:47

Στη σκηνή μαζί με τον Νick Cave δεκάδες κόσμου (με προτροπή του ίδιου)

Written by 

Ο Nick Cave παρέα με τους Bad Seeds έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς, την πρώτη περιοδεία της τελευταίας τριετίας (από το θάνατο του γιου του), που θα τον φέρει κι από τα μέρη μας στα μέσα Νοέμβρη. Η περιοδεία είχε σταματήσει και ξαναξεκίνησε χτες, σε βρετανικά πια εδάφη, συγκεκριμένα στο Bournemouth.

To setlist έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στον τελευταίο δίσκο που κυκλοφόρησε πέρσι, το  “Skeleton Tree, χωρίς όμως να λείψουν κάποια από τα μεγαλύτερα κομμάτια της μπαντας όπως τα Into My Arms, Red Right Hand, Tupelo, Mercy Seat κ.α

Κατα τη διάρκεια του ανκόρ, κι ενώ έχει ήδη ξεκινήσει το Stagger Lee, ο Cave κάλεσε το κοινό να ανέβει στη σκηνή μαζί του, ενώ εκείνος άρχισε τα stage diving! Η εικόνα, και η αντίφαση του ρυθμού με τη συναισθηματική ένταση, έκαναν τη στιγμή να μοιάζει κινηματογραφική. Ζηλέψτε ελεύθερα εδώ:

  

Σε περίπτωση που σας έχει ξεφύγει, οι Νick Cave & The Bad Seeds μας επισκέπτονται στςι 16 Νοεμβρίου στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο, με 8μελές lineup: Nick Cave, Warren Ellis, Martyn Casey, Thomas Wydler, Jim Sclavunos, Conway Savage, George Vjestica και Larry Mullins.

Επίσης, αν θέλετε να πάτε “διαβασμένοι”, κυκλοφόρησε η εικονογραφημένη νουβέλα για τον Αυστραλό τραγουδοποιό, το "Nick Cave: Mercy On Me” του γραφίστα και συγγραφέα Reinhard Kleist.

 

Nick Cave & The Bad Seeds setlist:

Anthrocene
Jesus Alone
Magneto
Higgs Boson Blues
From Her to Eternity
Tupelo
Jubilee Street
The Ship Song
Into My Arms
Girl in Amber
I Need You
Red Right Hand
Mercy Seat
Distant Sky
Skeleton Tree
Encore:
The Weeping Song
Stagger Lee
Push the Sky Away

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα