Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 15:50

Paradise: Ένα πρώτο δείγμα από τον επερχόμενο πρώτο δίσκο τους

Written by 

Η λέξη Paradise από μόνη δεν μπορεί να μας πει και πολλά πράγματα άλλα όταν σκαλήσεις ελάχιστα την επίφανεια και ανακαλύψεις ότι από πίσω κρύβονται πρώην μέλη των Primal Scream, της μπάντας της PJ Harvey, Longview και Madrugada τότε τα πράγματα αρχίζουν να αποκτούν πραγματικό ενδιαφέρον.

Όλα ξεκίνησαν εκεί που ξεκινούν οι καλύτερες/χειρότερες ιδέες, σε ένα μπαρ. Συγκεκριμένα σε ένα μπαρ στο Όσλο ήταν όταν γεννήθηκε η ιδέα από τον κιθαρίστα Rob McVey (Longview, Marianne Faithful) και τον Sivert Hoyem (κάπου εδώ τρίβουν τα χέρια τους όλοι φανατικοί του Πάνου Κοκκινόπουλου...).  Όπως θέλουν να μας δώσουν μια γενική εικόνα οι δηλώσεις τους, βρήκαν κοινό έδαφος στην underground  ροκ μουσική των 90s. Από εκείνο το σημείο και ύστερα κινήθηκαν για να βρουν και άλλους που να νιώθουν την ίδια ανάγκη και βρήκαν στο πρόσωπο του Rob Ellis (PJ Harvey) και της Simone Butler (Primal Scream).

Όπως φαίνεται πρέπει να είχαν όλοι τους μεγάλες ποσότητες καταπιεσμένων μουσικών, λέξεων και σκέψεων αφού σε μια εβδομάδα είχαν γραφτεί τα κομμάτια του δίσκου.

Η κυκλοφορία του έχει ανακοινωθεί για τις 27 Οκτωβρίου  και το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τους single με τον τίτλο Goodbye 21th Century.

Και για όσους αρχίσουν να ψάχνονται για το που το πώς και το πότε, οι Paradise θα επισκεφτούν την χώρα μας για 3 συναυλίες σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

Ακολουθεί link για να ακούσετε το κομμάτι Goodbye 21th Century καθώς και το πρόγραμμα συναυλιών των Paradise.

Paradise 2017 Tour Dates:
10/31 – Lausanne, CH @ Les Docks
11/01 – Zürich, CH @ Mascotte
11/04 – Wangels, DE @ Rolling Stone Weekender
11/05 – Münster, DE @ Gleis 22
11/17 – Oslo, NO @ Rockefeller
11/19 – Antwerp, BE @ Trix
11/20 – Utrecht, NL @ Tivoli
11/21 – London, UK @ 100 Club
11/24 – Patra, GR @ Aigli
11/25 – Athens, GR @ Gagarin 205
11/26 – Thessaloniki, GR @ Principal Club

Παναγιώτης Μαλαφής

 

Ο Παναγιώτης Μαλαφής γεννήθηκε στο εξωτικό Μπραχάμι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα, κυριολεκτικά. Όταν δεν λιώνει σόλες στο γήπεδο του μπάσκετ και δεν παλεύει να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής, ακούει μουσική, βλέπει σειρές και ταινίες. Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στη πόλη και τα σουβλάκια.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα