Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 17:06

Νέο άλμπουμ και βίντεο από τους Orange Goblin

Written by 

Επιστροφή στη δισκογραφία για τους Orange Goblin μετά από δύο χρόνια, καθώς ο νέος τους δίσκος με τίτλο Back from the Abyss, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου από την Candlelight Records. Το γνωστότερο, ίσως, heavy rock συγκρότημα της Βρετανίας έχει ήδη δώσει μια πρόγευση από το όγδοο άλμπουμ του με το πρώτο single The Devil’s Whip. Πρόσφατα έδωσαν στη δημοσιότητα και το βίντεο που συνοδεύει το δεύτερο single Sabbath Hex. Ο τίτλος από μόνος του μας προδιαθέτει για το περιεχόμενο του, αφού πρόκειται για ένα τυπικό κομμάτι με βαριά Sabbath-ικά riffs.

Το A Eulogy for the Damned, η προηγούμενη δουλειά τους, είχε κυκλοφορήσει το 2012 και ήταν ένα ακόμα λιθαράκι στην αξιόλογη 20ετή δισκογραφία τους. Μάλιστα, στην περιοδεία για την προώθηση του συγκριμένου δίσκου τους είχαμε δει (για πολλοστή φορά) ζωντανά στο An Club,σε ένα από τα γνωστά μνημειώδη live τους, με απόλυτο πρωταγωνιστή των θηριώδη frontman Ben Ward.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο του Back from the Abyss όπως και το βίντεο για το Sabbath Hex (στη ενότητα Media).

 

 

Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 (συγκεκριμένα τη χρονιά για την οποία έχει τραγουδήσει ο Jimi Hendrix), όταν πια οι Joy Division είχαν πάψει ήδη να υπάρχουν από καιρό (ευτυχώς υπήρχαν οι New Order!). Μετά από χρόνια αναζητήσεων ανακάλυψε αυτό που έψαχνε σε μια έρημο, έκτοτε λατρεύει οτιδήποτε σχετίζεται με τους Kyuss. Πιστεύει ότι αν δεν υπήρχε το rock & roll θα έπρεπε να το έχουμε ανακαλύψει. Επίσης, είναι βέβαιος ότι ο Έλβις ζει κάπου ανάμεσα μας… 

Media

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα