Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 07:24

Trent Reznor: Ακούστε ολόκληρο το soundtrack του Gone Girl!

Written by 

Αφήστε για λίγο στην άκρη τους Nine Inch Nails και το μάλλον old-school περσινό τους πόνημα, Hesitation Marks. Μην ξεχνάτε ότι, πλέον, ο κύριος Trent Reznor ανήκει στους Οσκαρούχους και αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα από τους σκηνοθέτες. Προς το παρόν, όμως, η συνεργασία του με τον David Fincher φαίνεται να καταλαμβάνει ολόκληρο τον κινηματογραφικό χρόνο του. Μετά τα soundtrack για τα Social Network και The Girl With The Dragon Tattoo (μιλάμε φυσικά για την αμερικάνικη εκδοχή), ο Reznor ανέλαβε, πάντα μαζί με τον Atticus Ross (διότι συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει) την μουσική επένδυση του πολυαναμενόμενου νέου film του Fincher, Gone Girl, με πρωταγωνιστή τον Ben Affleck. Κινούμενος σε αναμενόμενα ambient κινηματογραφικούς δρόμους (παλιά μου τέχνη κόσκινο), ο Reznor δημιούργησε σκοτεινά ηχοτόπια που, εκ πρώτης ακροάσεως, φαίνονται να ταιριάζουν με την ατμόσφαιρα του ψυχολογικού θρίλερ του Fincher.

Μα μην ρωτάτε εμάς: εδώ θα βρείτε το stream ολόκληρου του soundtrack για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα μέχρι να κυκλοφορήσει η ταινία στους κινηματογράφους (3 Οκτωβρίου)

Μιχάλης Κουρής

 

 

Για τον Μιχάλη Κουρή καλύτερα από οποιονδήποτε μιλάνε τα σημειώματα στο ψυγείο του: "Δεν πεινάω δεν πεινάω" "Να έρχεσαι κάθε πέντε λεπτά να με βλέπεις" "Μην πίνεις άλλο" "Δεν μπορείς να πας σε όλα τα live". Ακούει τα πάντα και δεν εννοεί "ακούω ραδιόφωνο" - στον ελεύθερό του χρόνο είναι αφουγκραστής των συμπαθών ζώων σε ζωολογικό κήπο του εξωτερικού που εύλογα επιθυμεί να παραμείνει μυστικός.

Website: www.soundgaze.gr
Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα