Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 13:05

Ο Bryan Ferry έχει σπουδαία παρέα στο νέο του δίσκο

Written by 

Ο αγαπημένος βρετανός ερμηνευτής Bryan Ferry (ο οποίος την Παρασκευή γιόρτασε τα 69α γενέθλια του) πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου τη νέα του δουλειά Avonmore, η  οποία θα περιλαμβάνει 8 ολοκαίνουριες συνθέσεις συν δυο διασκευές. Ο άλλοτε frontman των θαυμάσιων Roxy Music θα έχει, μάλιστα, τη βοήθεια σπουδαίων μουσικών, μεταξύ των οποίων τον Nile Rodgers (ο δεξιοτέχνης κιθαρίστας των Chic είναι περιζήτητος μετά την συνεργασία του με τους Daft Punk), τον Johnny Marr, τον Mark Knopfler, τον Flea καθώς και τον τζαζίστας Maceo Parker.

Ο Ferry τους τελευταίους μήνες έχει κερδίσει σημαντικό airplay με τη συμμετοχή του στα φωνητικά στη διασκευή του Johnny & Mary, του γνωστού κομματιού του αξέχαστου Robert Palmer, από τον νορβηγό dj και παραγωγό Todd Terje, η οποία μάλιστα θα υπάρχει και στο Avonmore.

 

Ακολουθεί παρακάτω το tracklist καθώς και το πρώτο single Loop De Li.

1. Loop De Li
2. Midnight Train
3. Soldier of Fortune
4. Driving Me Wild
5. A Special Kind Of Guy
6. Avonmore
7. Lost
8. One Night Stand
9. Send In The Clowns
10. Johnny & Mary

 


Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 (συγκεκριμένα τη χρονιά για την οποία έχει τραγουδήσει ο Jimi Hendrix), όταν πια οι Joy Division είχαν πάψει ήδη να υπάρχουν από καιρό (ευτυχώς υπήρχαν οι New Order!). Μετά από χρόνια αναζητήσεων ανακάλυψε αυτό που έψαχνε σε μια έρημο, έκτοτε λατρεύει οτιδήποτε σχετίζεται με τους Kyuss. Πιστεύει ότι αν δεν υπήρχε το rock & roll θα έπρεπε να το έχουμε ανακαλύψει. Επίσης, είναι βέβαιος ότι ο Έλβις ζει κάπου ανάμεσα μας… 

Media

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα