Σάββατο, 06 Δεκεμβρίου 2014 16:44

UPDATE: Νέα ημερομηνία για το live του Morrissey!

Written by 

Πριν λίγο η διοργανώτρια εταιρία μέσω του λογαριασμού της στο twitter ανακοίνωσε τη νέα ημερομηνία της πολυαναμενόμενης συναυλίας του Morrissey. Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου τα σπουδαία λοιπόν (εκτός απροόπτου βεβαίως...).

Λίγο πιο πριν, είχαν γίνει γνωστές κάποιες περαιτέρω λεπτομέρειες σε επίσημη ανακοίνωση της Detox:

"Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωσή μας από το μάνατζμεντ του Morrissey, έχει αναβληθεί και η συναυλία της Κωνσταντινούπολης (7/12) που ήταν η επόμενη στάση της περιοδείας του. Όμως, η περιοδεία του δεν έχει ακυρωθεί, αλλά συνεχίζεται κανονικά (Βελιγράδι, Ζάγκρεμπ, κλπ).

Για τη συναυλία της Αθήνας, γίνονται συνεχείς προσπάθειες για την ανεύρεση νέας ημερομηνίας για την πραγματοποίηση της συναυλίας. Έχουν προταθεί διάφορες επιλογές για την επόμενη εβδομάδα και γενικότερα τον Δεκέμβριο, αλλά η πλευρά του καλλιτέχνη καθυστερεί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καθοριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ελπίζουμε να λυθεί άμεσα το θέμα, ώστε να περιοριστεί όσο γίνεται η ταλαιπωρία του κοινού από την αναστάτωση που έχει προκληθεί. Υπενθυμίζουμε ότι για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας θα ισχύουν κανονικά τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια.

Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση σύντομα."

UPDATE: Στο επίσημο event της συναυλίας στο facebook, η Detox γίνεται πιο συγκεκριμένη:

"Η συναυλία του Morrissey θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου.
Τα εισιτήρια που έχουν πουληθεί ήδη και αναγράφουν την παλιά ημερομηνία διεξαγωγής, ισχύουν κανονικά. Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται στα γνωστά σημεία.
Σημείωση: για να μην υπάρξει παρανόηση από το κοινό, ενημερώνουμε ότι η – επίσης - αναβληθείσα συναυλία της Κωνσταντινούπολης μεταφέρθηκε στις 17 Δεκεμβρίου. Οι δύο αυτές συναυλίες (Αθήνα και Κωνσταντινούπολη) αντικατέστησαν τις συναυλίες της Ολλανδίας (Γκρόνιγκεν, Τίλμπουργκ) που ήταν προγραμματισμένες για τις 15 και 16 Δεκεμβρίου και οι οποίες έχουν ήδη αλλάξει ημερομηνία."

Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα