Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 16:39

MUSIC SCOUTING: SWMRS

Written by 

Οι SWMRS ξεπηδήσανε μέσα απο τις στάχτες του νεανικού punk σχήματος Emily's Army, ένα συγκρότημα που δημιούργηθηκε με τη βοήθεια του πατέρα ενός από τα μέλη. Το όνομα του νέου αυτού μουσικού είναι Joey Armstrong, και (σε περίπτωση που δεν το υποψιαστήκατε ήδη) δεν είναι άλλος από τον γιο του Billie Joe Armstrong, του frontman των Green Day. Ο τελευταίος από πολύ νωρίς τους πίεζε να γράφουν και να προσπαθούν να βελτιώνονται, όπως άλλωστε θα έκανε κάθε πατέρας – το ότι αντικείμενο της πίεσης, των συμβουλών κλπ είναι το πως θα “στήσουν” σωστά μία punk μπάντα είναι φαινομενικά παράδοξο, αλλά στην πραγματικότητα υπακούει πλήρως στο στερεότυπο.

Οι Emily's Army κυκλοφόρησαν δύο δίσκους πριν αποφασίσουν να αλλάξουν το όνομα τους και να κυκλοφορήσουν το 2015 το EP Miley/Uncool και στη συνέχεια το LP Drive North. Όπως δηλώνουν και οι ίδιοι θέλανε να κάνουν μια νέα αρχή και να στρέψουν το μουσικό τους είδος από pop-punk σε ένα μοντέρνο Rock’n’Roll.

Με τον Billie Joe Armstrong σαν μουσικό κηδεμόνα και την Burgers Records σαν εταιρία παραγωγής, το συγκρότημα απο το Oakland έχει ισχυρή υποστήριξη, η οποία, σε συνδυασμό με το δυνατό fanbase και την όρεξη για δημιουργία και πειραματισμό μπορεί να φτάσει μακριά, θεωρητικά τουλάχιστον. Εδώ είμαστε και θα το δούμε.

 

Παναγιώτης Μαλαφής

 

Ο Παναγιώτης Μαλαφής γεννήθηκε στο εξωτικό Μπραχάμι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα, κυριολεκτικά. Όταν δεν λιώνει σόλες στο γήπεδο του μπάσκετ και δεν παλεύει να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής, ακούει μουσική, βλέπει σειρές και ταινίες. Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στη πόλη και τα σουβλάκια.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα