Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 23:01

Efterklang live @ Temple Athens 30/4/2022

Written by 

Δελτίο τύπου

United We Fly presents:

Efterklang live in Athens

Temple

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 

Το Σάββατο 30 Απριλίου το ξεχωριστό συγκρότημα από τη Δανία θα ανέβει στη σκηνή του Temple. Στο πλαίσιο της περιοδείας τους, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2021, οι Efterklang επιστρέφουν στην Αθήνα για μια πολυαναμενόμενη εμφάνιση που θα επικεντρωθεί στο τελευταίο τους album, “Windflowers”, απο την οποία όμως δε θα λείψουν και τραγούδια από όλες τις προηγούμενες δισκογραφικές τους δουλειές.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, οι Efterklang διευρύνουν τα όρια της πειραματικής, ηλεκτρονικής και συναισθηματικής chamber pop. Στον έκτο τους δίσκο, που κυκλοφόρησε στις 8 Οκτωβρίου του 2021 από τη City Slang, οι Δανοί Mads Brauer, Rasmus Stolberg and Casper Clausen συνεχίζουν το δημιουργικό τους ταξίδι. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, και όσο οι συναυλίες ακυρώνονταν η μία μετά την άλλη, οι τρεις μουσικοί ένιωσαν την ανάγκη να δημιουργήσουν κάτι νέο, δοκιμάζοντας νέες ιδέες αλλά παραμένοντας ταυτόχρονα πιστοί στον χαρακτηριστικό λυρισμό τους και τα συναισθήματα που αποτυπώνονται στις υπέροχες ιδιοσυγκρασιακές μελωδίες τους.

Η δημιουργία του “Windflowers” ήταν για τους ίδιους μια επιστροφή στις ρίζες τους και στην απλότητα, έχοντας συνθέσει κάποια από τα πλέον πιο όμορφα και μελωδικά τραγούδια της μέχρι τώρα πορείας τους. Το άλμπουμ επικεντρώνεται στην ύπαρξη, την μοναχικότητα αλλά ταυτόχρονα στην συνύπαρξη με τη φύση.

Το Σάββατο, 30 Απριλίου, οι Efterklang θα δώσουν μια μοναδική συναυλία στοχεύοντας, όπως λένε οι ίδιοι, «όχι απλώς να παίξουν μουσική στο κοινό τους, αλλά να ερμηνεύσουν και να δημιουργήσουν μουσική μαζί τους».

INFO

EFTERKLANG LIVE IN ATHENS

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022
TEMPLE
 

Ώρα προσέλευσης: 21:00
Ώρα έναρξης: 21:30

Εισιτήρια:
Early Bird: 17€
General admission: 22€
Doors: 25€


Προπώληση
 

Διοργάνωση: United We Fly

Follow United We Fly
unitedwefly.com
Facebook
Instagram

Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα