Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 05:59

Goat: Ηλίου φαεινότερον το νέο τους άλμπουμ

Written by 

Μετά το τέλος της περιοδείας του στις ΗΠΑ, το κρυπτικό κοινόβιο των Σουηδών Goat έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για το επόμενο (και πολυαναμενόμενο) άλμπουμ τους. Κάτω από τον, σχεδόν προφανή, τίτλο Commune, οι Goat συγκεντρώνουν 9 κομμάτια που, αν το ολοκληρωμένο δείγμα του, πιο οριεντάλ από ποτέ, Hide From The Sun χαρακτηρίζει την ηχητική διάσταση του άλμπουμ, είναι φανερό ότι θα προωθήσουν περαιτέρω τις αναζητήσεις τους στα μονοπάτια της ψυχεδέλειας. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει, το αφεντικό τρελλάθηκε, προλάβετε κτλ. Τα πρώτα 200 κομμάτια της προπαραγγελίας από την σουηδική Bengans θα περιλαμβάνουν, μαζί με το κανονικό, και ένα εναλλακτικό εξώφυλλο, μοναδικό και διαφορετικό σε κάθε αντίτυπο, έργο των fans των Goat που θα κερδίσουν στον σχετικό διαγωνισμό μετά από επιλογή από τα μέλη του γκρουπ/κοινοβίου. Αν νιώθετε κι εσείς την φλόγα της δημιουργίας, ακόμη κι αν δεν είστε ή δεν θεωρείτε τον εαυτό σας καλλιτεχνική φύση, μην διστάσετε να στείλετε την συμμετοχή σας.

Η κυκλοφορία του άλμπουμ τοποθετείται για την Ευρώπη στις 22 Σεπτεμβρίου από την Rocket Recordings (πληροφοριακά, τους έχει τσιμπήσει η Sub Pop για την Βορειοαμερικάνικη διανομή, που θα ξεκινήσει μία μέρα μετά). Η περιοδεία που θα κάνουν στην Ευρώπη εκείνη την περίοδο δεν περιλαμβάνει (ακόμη, θέλω να πιστεύω) την Ελλάδα.

Μιχάλης Κουρής

 

 

Για τον Μιχάλη Κουρή καλύτερα από οποιονδήποτε μιλάνε τα σημειώματα στο ψυγείο του: "Δεν πεινάω δεν πεινάω" "Να έρχεσαι κάθε πέντε λεπτά να με βλέπεις" "Μην πίνεις άλλο" "Δεν μπορείς να πας σε όλα τα live". Ακούει τα πάντα και δεν εννοεί "ακούω ραδιόφωνο" - στον ελεύθερό του χρόνο είναι αφουγκραστής των συμπαθών ζώων σε ζωολογικό κήπο του εξωτερικού που εύλογα επιθυμεί να παραμείνει μυστικός.

Website: www.soundgaze.gr

Media

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα