Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 11:18

Σκάνδαλο: Ιερόσυλοι Κύπριοι ξεφτιλοpoppers χρησιμοποιούν το παρατσούκλι του Morrissey

Written by 

Είμαι σίγουρος ότι σιχαίνεστε αυτό το εμετικό κράμα dance pop/hip hop/r’n’b του συρμού που ακούγεται στα beach bars και σε club της παραλιακής ίσα ίσα για να λικνίζονται καλλίπυγαι κορασίδαι και να παίρνουν δουλειά για το σπίτι κανίβαλοι κάγκουρες της κακιάς ώρας (δεν ξέρω, αν προτιμώ αυτούς από τους hipsters, βρίσκομαι εν τω μέσω μιας βαθιάς πνευματικής αναζήτησης…)

Πώς θα αντιδρούσατε, ειδικά αν είστε και Morrissey fan, ότι μια τέτοια boyband που παίζει με το χειρότερο δυνατό τρόπο (πάρτε μια γεύση, αν αντέχετε, εδώ…) το πλαστικό mainstream που έχει εκμαυλίσει εκατομμύρια νέων σε όλο τον κόσμο ονομάζεται …Moz;;; Κι όμως, είναι αλήθεια! Και μάλιστα, οι τύποι (ο τύπος;;) προέρχονται από τη Μεγαλόνησο και εδρεύουν στη Λευκωσία. Θεωρώ, δε, απολύτως βέβαιο ότι δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη του Morrissey, ειδάλλως δεν νομίζω ότι θα χρησιμοποιούσαν το σεπτό αυτό nick. (Βέβαια, πάντα παίζει η πιθανότητα – αν και τη θεωρώ μηδαμινή – οι τύποι να έχουν μια εξαιρετικά ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ στην πιο αρρωστημένη του μορφή).

Σε παρακαλώ, αγαπημένε, βιτριολικέ, κάκιστε και εκδικητικέ Morrissey. Κάνε χρήση του πιο επιθετικού σου εαυτού και κάν'τους μήνυση (κι ας πάρουν συνήγορο και το Γαβρίλη, για ακόμη μεγαλύτερο χαβαλέ)

Γιώργος Χριστόπουλος

 

Ο Γιώργος Χριστόπουλος γεννήθηκε πριν από πολλά πολλά χρόνια μια χιονισμένη Κυριακή του Νοέμβρη (ανήμερα της ...Οκτωβριανής Επανάστασης που με το νέο ημερολόγιο έγινε στις 7 Νοεμβρίου) στην πόλη Mönchengladbach, κοντά στα γερμανοολλανδικά σύνορα. Ωστόσο πάντα αναγνώριζε ως ...πατρίδα μια ακόμη βορειότερη ευρωπαϊκή πόλη, το μουντό, βροχερό και αραχνιασμένο Manchester, όπου πέρασε (με αχώριστη σύντροφό του τη ...Boddingtons)  κομμάτι της ανέμελης νιότης του πατώντας τα άγια χώματα που είχαν διαβεί οι Smiths, οι Joy Division και οι New Order, οι Stone Roses και οι Happy Mondays, οι Inspirals και οι Charlatans κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ....

Όταν δεν εργάζεται αόκνως για να σώσει τους συναδέλφους του ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς από τα νύχια των εργοδοτών τους (αλήτης εργατοπατέρας γαρ...), θα τον βρείτε βουλιαγμένο σε ένα καναπέ να μελετά κοινωνιολογικές θεωρίες, να διαβάζει αστυνομικά μυθιστορήματα ή να παίζει ατέλειωτες ώρες Football Μanager στο pc. Συνήθως με μια παγωμένη pils ανά χείρας...

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα