Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 06:25

Νέος δίσκος από τους Metronomy και πρώτο single

Written by 

Οι Metronomy ανακοίνωσαν την κυκλοφορία νέου άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει την πρώτη ημέρα του Ιουλίου και θα έχει τον τίτλο Summer 08. Το πρώτο single ονομάζεται Οld Skool. O τίτλος παραπέμπει σε κάποια επιστροφή στις ρίζες και ο ίδιος ο ιδρυτής της μπάντας Joe Mount δήλωσε ότι ήθελε να επιστρέψει στην απλότητα, αμεσότητα και αφέλεια του ήχου της εποχής του άλμπουμ Nights Out του 2008.  Το βίντεο έχει γυριστεί από την σκηνοθέτιδα Dawn Shadforth, γνωστή από τη δημιουργία ντοκιμαντέρ και πολλών μουσικών βίντεο με συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως Bjork, Primal Scream, The Streets, Peaches, Hurts, Oasis, New Order, Florence and the Machine, Kylie Minogue. Όμορφο βίντεο που βοηθά και το κομμάτι να αναδειχθεί.

Πάντως σύμφωνα με δηλώσεις του Mount δεν πρόκειται να ακούσουμε ζωντανά σύντομα το κομμάτι ή το δίσκο καθότι προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για tour.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο βίντεο για το Old Skool:

Παναγιώτης Ιωαννίδης

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης πρωτοεμφανίστηκε σε αυτό τον κόσμο στα Εξάρχεια λίγες μέρες πριν οι Pink Floyd κυκλοφορήσουν το Wish Υou Were Here, μεγάλωσε στη Γλυφάδα των 80’s. Έντονες οι αντιθέσεις, «ό,τι να’ναι» δηλαδή. Λέξεις κλειδιά: Μουσική, Α.Ε.Κ., hamburgers, ταξίδια στο εξωτερικό, μπύρες, ταινίες, δισκάδικα, waffles στο Queen και όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί αυτών. Βαριέται τις ουρές σε οποιοδήποτε ταμείο/υπηρεσία, όσους προσποιούνται κάτι που δεν είναι, την πολυκοσμία, το ανούσιο hype, την κουτοπονηριά, τις τραπεζοκαρέκλες σε ένα bar. Αγαπημένη ατάκα το «Πάνω απ’όλα η υγεία», την οποία προσπαθεί να μετατρέψει από λόγια σε στάση ζωής.

Με Joy Division, Tool και Underworld στις τρεις αγαπημένες του μπάντες, είναι φανερό ότι η μουσική του πυξίδα είναι απομαγνητισμένη. Ωραία…

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα