Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 05:58

Νέα κυκλοφορία από τον Trentemøller μαζί με μια σημαντική συνεργασία

Written by 

Ο Δανός μουσικός παραγωγός Trentemøller ανακοίνωσε την κυκλοφορία του τέταρτου δίσκου του με την ονομασία Fixion, που αποτελεί το διάδοχο του Lost  του 2013. Η κυκλοφορία έχει καθοριστεί για τις 16 Σεπτεμβρίου μέσω της In My Room/Rough Trade Distribution.

Το πρώτο single από το επερχόμενο LP θα ακούσουμε στις 24 Ιουνίου 2016 και θα έχει τον τίτλο River In Me, ενώ στα φωνητικά θα βρίσκεται η τραγουδίστρια των Savages, Jehnny Beth.

«Ήμουν μεγάλος οπαδός των Savages από το ντεμπούτο τους." ανέφερε ο Trentemøller σε δήλωση στον Τύπο. «Συνάντησα τον παραγωγό τους, Johnny Hostile σε ένα φεστιβάλ στο Παρίσι και κατέληξα να τον προσκαλέσω να μας βοηθήσει στο tour μας. Η Jehnny «κόλλησε» μαζί μας για κάποιες συναυλίες. Αργότερα, ο Ηostile μου ζήτησε να κάνω τη μίξη στο επόμενο άλμπουμ των Savages, το Adore Life. Η Jehnny, ο Johnny και εγώ χτίσαμε μια αληθινή φιλία κατά τη διαδικασία αυτή και έτσι αισθάνθηκα άνετα να της ζητήσω να τραγουδήσει στο άλμπουμ μου. Έχει μια πραγματικά έντονη και μοναδική φωνή και κατέληξε να είναι πολύ προκλητικό και ενδιαφέρον να μπορέσω να βγάλω αυτή τη φωνή από το σύμπαν των Savages και να την εντάξω στο δικό μου».

Το single θα συνοδεύεται από ένα video το οποίο θα επιμεληθεί το δίδυμο των Σουηδών Åsa Riton και Andreas Emenius.

Μέχρι να κυκλοφορήσουν (single και video) ας θυμηθούμε κάτι παλαιότερο από τον Trentemøller:

Παναγιώτης Ιωαννίδης

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης πρωτοεμφανίστηκε σε αυτό τον κόσμο στα Εξάρχεια λίγες μέρες πριν οι Pink Floyd κυκλοφορήσουν το Wish Υou Were Here, μεγάλωσε στη Γλυφάδα των 80’s. Έντονες οι αντιθέσεις, «ό,τι να’ναι» δηλαδή. Λέξεις κλειδιά: Μουσική, Α.Ε.Κ., hamburgers, ταξίδια στο εξωτερικό, μπύρες, ταινίες, δισκάδικα, waffles στο Queen και όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί αυτών. Βαριέται τις ουρές σε οποιοδήποτε ταμείο/υπηρεσία, όσους προσποιούνται κάτι που δεν είναι, την πολυκοσμία, το ανούσιο hype, την κουτοπονηριά, τις τραπεζοκαρέκλες σε ένα bar. Αγαπημένη ατάκα το «Πάνω απ’όλα η υγεία», την οποία προσπαθεί να μετατρέψει από λόγια σε στάση ζωής.

Με Joy Division, Tool και Underworld στις τρεις αγαπημένες του μπάντες, είναι φανερό ότι η μουσική του πυξίδα είναι απομαγνητισμένη. Ωραία…

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα