Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 17:09

Νέο digital single από τους ΤHREE WAY PLANE

Written by 

Δελτίο Τύπου
Οι THREE WAY PLANE ξεκίνησαν τα Live τους στις αρχές του 2004. Έχουν κάνει πάρα πολλά live σε μαγαζιά και σε αυτό-οργανωμένους χώρους και καταλήψεις καθώς επίσης και opening acts για αγαπημένες τους μπάντες όπως οι Senser, οι Savage Republicκαι οι Gallon Drunk.
Aνέκαθεν φρόντιζαν οι συναυλίες τους να έχουν χαμηλό και προσιτό εισιτήριο αλλά εδώ και 4 χρόνια αποφεύγουν να βάζουν είσοδο σε όσες είναι δικές τους διοργανώσεις (δηλαδή σχεδόν σε όλες).
Έχουν κυκλοφορήσει το D.I.Y. EP "Bright Days" το 2006 και μετά από συμμετοχές σε διάφορες συλλογές κυκλοφόρησαν, με τη βοήθεια της Spinalonga, το δίσκο με τίτλο "give us something new to shout" το 2010. Tα Χριστούγεννα του 2012 άλλη μια D.I.Y.ακολούθησε, το EP με τίτλο "Fire".
Εκτός από τα Live τους, οι 3WP μοιράζονται πλέον δωρεάν και όλες τις κυκλοφορίες τους, οι οποίες είναι διαθέσιμες στο bandcamp της μπάντας για κατέβασμα!
Η μουσική τους κινείται σε punk, post-hardcore και indie ύφος αλλά οι ταμπέλες είναι το τελευταίο που τους απασχολεί, αφού πάντα έχουν τη διάθεση να πειραματίζονται και να αυτοσχεδιάζουν...
Αυτό τον καιρό ετοιμάζουν τον επόμενο δίσκο τους που ευελπιστούν να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 σε βινύλιο.
http://threewayplane.bandcamp.com/
http://soundcloud.com/three-way-plane
https://www.facebook.com/threewayplane

Κατεβάστε το single εδώ

Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα