Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 11:25

Neil Young: Κυκλοφορία του Indian Givers με υλικό απο τις διαδηλώσεις κατά της κατασκευής αγωγού στη Αμερική

Written by 

O Neil Young εκτός από τεράστιος μουσικός φυσικά, αλλά και δημιουργός του υψηλής πιστότητας mp3 player PONO, είναι και ένα από το πρόσωπα που με το νέο του βίντεο κλιπ εναντιώνεται στην κατασκευή του Dakota Access Pipeline, ενός αγωγού μήκους 1886 χιλιομέτρων που θα μεταφέρει καθημερινά 470.000 βαρέλια πετρέλαιο.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγες μέρες  υπάρχουν πλάνα από τις διαμαρτυρίες και τις πορείες που έχουν γίνει  με σκοπό την αναχαίτιση αυτό το κολοσσιαίου έργου που υπολογίζεται να αποφέρει τεράστια κέρδη και να προσφέρει θέσεις εργασίας σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Αυτό που όπως φαίνεται δεν έχουν υπολογίσει οι ιθύνοντες είναι οι επιπτώσεις στο περιβάλλον και ειδικότερα στα ποτάμο Missouri που περνά από τις πολιτείες της Βόρειας και Νότιας Ντακότα, καθώς και το γεγονός ότι ο αγωγός περνάει μέσα από οικισμό των Sioux , για τους οποίους τόσο τα εδάφη αυτά, όσο και ο ποταμός είναι ιερά.

Εμείς από την πλευρά μας μεταδώσαμε την πληροφορία και αφήνουμε εσάς να κρίνετε αν ο αγώνας τους είναι δίκαιος ή όχι.

Για την ώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο από το Indian Givers  του Neil Young!

Παναγιώτης Μαλαφής

 

Ο Παναγιώτης Μαλαφής γεννήθηκε στο εξωτικό Μπραχάμι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα, κυριολεκτικά. Όταν δεν λιώνει σόλες στο γήπεδο του μπάσκετ και δεν παλεύει να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής, ακούει μουσική, βλέπει σειρές και ταινίες. Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στη πόλη και τα σουβλάκια.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα